Юнаки «Волині» змагатимуться за вихід до фіналу чемпіонату України

01 Червня 2017, 18:26
2428 Джерело: ФК «Волинь»

Луцькі команди 17-річних, 16- річних та 15-річних футболістів боротимуться за право грати у вирішальному етапі дитячо-юнацької ліги України з футболу.

Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу «Волинь».

Юні «Хрестоносці», на відміну від старших команд, тішать успіхами у національних першостях та міжнародних турнірах серед своїх вікових категорій. Команди «Волинь U-15», «Волинь U-1 та «Волинь U-1 вдало виступили на першому етапі змагань і через стикові матчі спробують взяти участь у фінальній пульці ДЮФЛ.

Команда «Волинь U-15», яку тренують Олександр Антонюк та Володимир Мозолюк, зіграють проти УФК «Карпати», тож галицько-волинське дербі все ж відбудеться у нашому місті. Перше протистояння призначене у Луцьку на 3 червня, матч-відповідь – 10 червня у Львові.

У своїй групі 15-річні волиняни посіли третє місце. Як відзначив Олександр Антонюк, це досить непоганий результат. Утім, перед матчами проти «Карпат» команду «покосила» низка травм основних гравців. «Зокрема, на днях травмувався капітан нашої команди. Втім, ми вже показали, на що здатні, а апетит, як кажуть, приходить під час трапези, тому налаштовані по-бойовому», - розповів нашому журналісту тренер команди.

Проти «Карпат» також зіграють і 17-річні луцькі футболісти – підопічні Андрія Петрова. Вони посіли у групі першого етапу друге місце, тому починатимуть 3 червня на виїзді, а вже матч-відповідь зіграють 10 червня у Луцьку.

«Волинь U-16» під керівництвом Олександра Стадніцького та Володимира Гащина свій перший матч також зіграє 3 червня на виїзді – у Чернівцях проти місцевої «Буковини». Матч-відповідь – 10 червня у Луцьку. 

Коментарі
02 Червня 2017, 11:12
Молодці тренери і гравці ! Так тримати.Бажаємо успіху.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024