Які квартири можна купити в Личаківському районі Львова

01 Червня 2017, 14:12
2825

Личаківський район Львова має гарний попит серед покупців нерухомості на первинному ринку, адже пропонує різноманітний вибір житла в широкому ціновому діапазоні.

Личаківський район охоплює величезну частину Львова й може запропонувати потенційним покупцям нерухомості широкий вибір житла на первинному й вторинному ринку.

Якщо ви розглядаєте саме цю частину міста для постійного проживання й вирішили віддати перевагу новобудові, ознайомитися з пропозиціями району можна на ЛУН.ua. Список об’єктів, фото, основні характеристики будинків, актуальна вартість – житло Личаківського району Львова в каталозі має повний опис. Які ж квартири тут можна придбати?

Житло найдоступнішої категорії
У Личаківському районі забудовники наразі реалізують житло лише в 4-х новобудовах економ-класу. Купити в них можна однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні й дворівневі квартири за ціною від 13 000 до 19 820 грн. за квадратний метр. В одній з новобудов реалізують також місця для автомобілів у підземному паркінгу. Є у бюджетній категорії і завершені проекти, і ті, що ще не введені в експлуатацію. 

Квартири класу «комфорт»
Плануючи купити помешкання комфорт-класу від забудовника, перед покупцями постане вибір також з чотирьох новобудов. Усі вони знаходяться на різній стадії готовності, завершених проектів серед них ще немає. Ціни на цю категорію нерухомості коливаються від 12 000 до 18 500 грн. за кв. метр. Будівельні компанії пропонують клієнтам 1-кімнатні, 2-кімнатні й 3-кімнатні апартаменти в багатоквартирних комплексах, а також індивідуальні двоповерхові будинки в котеджному містечку.

Нерухомість для заможних покупців
Личаківський район багатий на дорогі новобудови: тут реалізують апартаменти бізнес та еліт-класу в 15 житлових комплексах. Якщо вибір зроблений на користь затишної і просторої квартири категорії «бізнес», доведеться заплатити від 17 700 до 40 500 грн. за кв. м. Тим, хто віддасть перевагу елітній нерухомості з усіма її привілеями, доступні розкішні помешкання за ціною 29-36 тис. грн. за квадратний метр.


 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром