У Луцьку заборонили виробництво морозива «Білоруський пломбір» та «Пломбір»

31 Травня 2017, 22:43
фото ілюстративне 8767
фото ілюстративне

Антимонопольний комітет рекомендував припинити виробництво морозива «Білоруський пломбір» та «Пломбір» у Луцьку.

ТОВ «Ласунка» з міста  Дніпро звернулось до Антимонопольного комітету України із заявою про недобросовісну конкуренцію з боку луцьких приватних підприємств «Кіларго!» та «Фенікс!», повідомили на сайті Волинського обласного тервідділення АМКУ.

B заяві ТОВ «Ласунка» стверджується, що виробники з Луцька неправомірно використовують оформлення упаковки товарів, а саме – морозива «Белая Бяроза» – при виробництві та реалізації морозива «Білоруський пломбір» та «Пломбір», в той час власник бренду не надав на їх використання нікому, крім, власне, «Ласунки».

Волинське тервідділення АМКУ прідтвердило, що ПП «Кіларго!» та ПП «Фенікс!» своїми діями – використанням без дозволу основних позначень в оформлені упаковок морозива «Білоруський пломбір» («Пломбір») – порушили Закон України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

Тож, волинські антимонопольники рекомендували ПП «Кіларго!» та ПП «Фенікс!» припинити порушення законодавства. Прислухавшись до цієї рекомендації, підприємства повідомили про припинення виробництва морозива «Білоруський пломбір» та «Пломбір».

Коментарі
01 Червня 2017, 09:34
То це морозиво роблять з нашого гівна
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром