У міськраді хочуть змінити голів трьох депутатських комісій

30 Травня 2017, 16:02
1702

Кадрову «революцію» у міській раді вирішили продовжити: відповідний проект рішення висунули на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин та кадастру. 

Сьогодні на початку засідання постійної комісії міськради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів її голова Павло Данильчук поставив членів комісії до відома, що на чергову сесію зареєстрований проект рішення про його відкликання.

Натомість, за словами голови фракції «Народний контроль», на посаду голови бюджетної комісії пропонують її члена, депутата від фракції «УКРОП» Бориса Смаля.

Слід відзначити, що преставників мас-медіа не запросили на засідання земельної комісії, так само її не було у анонсах подій на офіційному сайті міськради.

Як стало відомо пізніше, відповідний проект рішення запропонував винести на розгляд сесії ще один представник «УКРОПу» в міській раді – Микита Рабан. А сам проект, крім відкликання Данильчука, передбачає відкликання голови постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, голови фракції «Солідарність» Петра Нестерука, а також Алли Надточій з фракції «Самопоміч», яка головує у комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. 

Читайте також: «Закликаю політиків перестати узурпувати владу», – Роман Романюк

Головою «материнської» комісії у проекті рішення пропонують представницю фракції «Батьківщина» Майю Шостак, а комісії з розвитку підприємництва – позафракційного Олександра Козлюка

У підсумку усі члени комісії, за винятком Миколи Романюка зі «Свободи», який утримався від голосування, підтримали такий проект рішення.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром