«Як справжня панночка-кокетка»: папуга Блу попозувала для фотосесії у Луцькому зоо

30 Травня 2017, 12:47
2554

Співробітники зоопарку запевняють, що роблять усе, аби для відвідувачів він став місцем найбільш комфортного відпочинку на природі у межах міста.

Як вже раніше анонсувала директор зоопарку Людмила Денисенко, Луцький зоо має нову мешканку – красуню Блу, йдеться у дописі на сторінці Луцького зоопарку у Facebook.

Папугу зоопарку подарував власник мережі луцьких ресторанів, «на власні очі переконавшись, як змінився на краще наш зоопарк в останні роки».  

Працівники зоопарку зізналися: подібні вчинки надихають колектив комунального підприємства. «Не можемо сказати, що будемо працювати ще краще – бо і так викладаємося на всі 100%, але запевняємо – зробимо вся для того, щоб наша колекція збільшувалася, щоб усі наші підопічні проживали у достойних умовах, а для відвідувачів зоопарк став місцем найбільш комфортного відпочинку на природі у межах міста».

Читайте також: У Луцькому зоопарку поповнення – дві самички-альпаки

У КП також вирішили  відкрити маленьку таємницю: пошук пари для папуги вже розпочали. Співробітники зоо впевнені, що «добру традицію бебі-бум»у, що останнім часом демонструють підопічні зоопарку, вона продовжить. «Тим паче, тільки гляньте, яка Блу красуня! Як справжня панночка-кокетка, позувала Олегу Міткевичу». 

Разом із тим у комунальному підприємстві виразили надію, що кількість охочих стати партнерами та спонсорами зоопарку збільшуватиметься. 








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром