Сморід у Луцьку «перекочував» до центру міста

29 Травня 2017, 10:14
2403

У Луцьку знову смердить. Тепер – на Набережній і Івана Франка.

Про це у Facebook написав Сергій Шараєвський.

У коментарях користувачі соцмережі додали, що смердить вже і на Гулака-Артемовського, чого раніше не було. Вулиці Шевченка, Ковельська та навіть центральна пішохідна Лесі Українки також «пахнуть».

Раніше лучани скаржилися на неприємні запахи у районі Вишкова та сусідніх сіл. Проспект Перемоги та Львівська вже традиційно смердять у вечірню та ранішню пору.

Нагадаємо, у міськраді вже проводили прес-конференцію щодо ситуації навколо поширення неприємного запаху у Луцьку. Тоді у смороді звинуватили результати переробки заводу з виробництва етилового спирту, збільшення несанкціонованих зливів нечистот та фекальні відходи з Гіркої Полонки.

До того ж, Держекоінспекція у Волинській області заявила, що знайшла порушення у діяльності біоетанольного заводу. Тож 22 травня інспекція подала до суду, аби той заборонив підприємству відновити роботу до завершення екологічної експертизи.

Про все, пов'язане з «попсованою» атмосферою у Луцьку Ви можете почитати за посиланням.

Читайте також: Акцію протесту через сморід у місті під стінами міськради влаштувала жінка з маленькою дитиною

Читайте також: Сморід «підкорює» нові райони Луцька, – соцмережі

Читайте також: Фекалії, дріжджі та зливні нечистоти: виявили три основні джерела неприємного запаху

Коментарі
12 Червня 2017, 02:18
сьогодні 23 година 11 червня район ЛПЗ сморід неймовірний, свербить лице важко дихати. Моральні покидьки знову скидають смердючу гидоту на поля фільтрації нехтуючи здоров'ям лучан і так вже зо два місяці...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром