Гірка Полонка: встановили меморіальну дошку загиблому на Луганщині бійцю

27 Травня 2017, 17:05
2803 Джерело: slavapraci.com.ua

На стіні Гіркополонківської школи встановили меморіальну дошку Ігорю Климюку.

Відкриття меморіальної дошки відбулося у п’ятницю, 26 травня – пише Слава праці.

Останній дзвоник у Гіркополонківській школі поєднався із зустріччю ще не так давно учнем навчального закладу, його випускником Ігорем Климюком. Він повернувся до рідної школи, але у безмовному портреті.

«Сьогоднішнього дня, 26 травня, після кількаденних дощів, Бог дав нам гарну сонячну погоду. І це, мабуть, недаремно. Душа і серце радіють такому подарунку природи, адже у наших школярів – останній дзвоник. І якщо свято іноді зі сльозинкою на очах, то це не означає, що немає настрою. Ми дякуємо за цей мирний хороший день на нашій волинській землі тим, хто віддав своє життя на Сході України, захищаючи батьківський край від агресора», –  такими словами розпочав урочистий захід із нагоди відкриття меморіальної дошки випускнику школи, директор школи Василь Мацялка.

22-річний Ігор Климюк загинув від снайперської кулі російського агресора 10 січня 2017 року поблизу міста Попасне. Мав позивний «Клим».

«Рішення встановити меморіальну дошку Ігорю прийшло від учнів школи. Саме вони запропонували організувати ярмарку, на яку представили власноруч приготовлені і зроблені вироби. Покупців було багато і за виручені кошти було й виготовлено меморіальну дошку», – розповів Василь Мацялка.





 

 

Коментарі
28 Травня 2017, 01:27
Сморід прибиріть
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром