Гучно, енергійно, легендарно: як луцька публіка відривалась на концерті «Ляпис-98»

27 Травня 2017, 16:18
2235

Лучани різного віку зібрались у ТРЦ «ПортCity», щоб послухати легендарні пісні музикантів на чолі з Сергієм Міхалком.

Подарувати надію на прекрасне «завтра» хлопці вирішили піснями «Ау», «В платье белом», «Рамонкі». Після чого зазначили, що саме так звикли долати бар’єр у спілкуванні з слухачами» – пише Таблоїд Волині.

Після короткої музичної розминки люди дочекались своїх улюблених пісень –   «Воины света», «Капитал», «Африка», «Харэ», «Яблуни на снегу», «Евпатория» та багато інших.

Традиційно фронтмен гурту час від часу зачитував гостро соціальні вірші, які лише додавали епічності до виступу музикантів, які, за словами Сергія, грають у стилі «радикальний шансон».

Лучани та гості міста були в захваті від спілкування з виконавцями, підтримували їх гучними оплесками та своєю енергетикою в залі.



 

Музична програма все продовжувалась і продовжувалась, зі сцени звучали хіти, відомі вже багато років: «Сочи», «Голуби», «Паренёк», «Зеленоглазое такси».

А теплі стосунки із публікою закріпили актуальною та популярною і досі композицією – «12 обезьян», на якій закінчили основну концертну програму. Однак, лучанам цього було мало, тож хлопці все ж виконали ще одну пісню, після чого побажали усім гарної, продуктивної ночі.

Задоволена публіка подякували музикантам, зазначивши, що хотіли б почути їх значно більше. А це вже є хорошим  приводом та мотивацією для наступних зустрічей.


































1














 

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром