Кривий Вал: перекриють вулицю на ремонт

26 Травня 2017, 15:09
1977

З понеділка,  29 травня,  тимчасово зупинять рух транспорту вулицею Кривий Вал через ремонт.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови від 10.08.2016 № 426.

У документі йдеться, що буде тимчасово зупинено рух транспорту вулицею Кривий Вал на перехресті з вулицею Лесі Українки з понеділка, 29 травня, до завершення робіт.

На період перекриття вулиці під’їзд до департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» та поштового відділення № 25 потрібно здійснювати з вулиці Богдана Хмельницького.

Виконавцю робіт – ТзОВ «Бетон Брук Сервіс»  доручено встановити необхідні попереджувальні дорожні знаки на проїжджій частині вулиці.

Читайте також: Кривий Вал: якою буде вулиця після капремонту

На Facebook-сторінці департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради повідомляють, що найближчим часом заплановано провести капітальний ремонт вулиці Кривий Вал (рішення Луцької міської ради від 02.02.2016 року № 3/27):

«На даний час покриття проїзної частини та тротуарів знаходиться в незадовільному стані. Через наявні осідання відбувається застій води, що змушує пішоходів виходити на проїзну частину наражаючись на небезпеку. Плитка тротуарного покриття розбита або має великі тріщини, що може призвести до травмування пішоходів. На деяких ділянках покриття тротуарів практично відсутнє. Потребують ремонту колодязі інженерних мереж, які знаходяться нижче або вище рівня покриття. Бордюрний камінь має пошкодження і потребує заміни.

З метою уникнення просідань дорожнього покриття проектом передбачено підсилення дорожнього одягу бетоном. Буде виконано перекладання існуючого покриття на ділянці від перехрестя з вул. Лесі Українки до перехрестя з вул. Богдана Хмельницького, заміну асфальтобетонного покриття на покриття під природний камінь на ділянці від вул. Глушець до вул. Л. Українки, нове покриття тротуарів із бетонної дрібнозернистої плитки ФЕМ з різним кольоровим наповненням. 

Разом з тим передбачена заміна світильників вуличного освітлення на нові енергозберігаючі та заплановано встановити урни. Реконструкція вулиці забезпечить більш комфортне та безпечне пересування по вказаній території, а також дозволить покращити організацію культурно-масових заходів.

Дерева вздовж вулиці зрізати не будуть. Проте у місцях, де небагато зелених насаджень, планують висадити нові. Ремонтні роботи виконуватиме підприємство «Бетон Брук Сервіс», яке надає гарантію на 7 років», - йдеться у повідомленні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром