У Луцьку відновили видачу закордонних паспортів

26 Травня 2017, 10:37
2350

Центр надання адміністративних послуг м. Луцька повідомляє про відновлення роботи з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Про це інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Прийом громадян здійснюється за системою електронного регулювання чергою, без обідньої перерви згідно встановленого графіку роботи.

Нагадуємо, при оформленні паспорта громадянина України для виїзду за кордон для дорослого необхідно мати: паспорт громадянина України; ідентифікаційний код особи; паспорт громадянина України для виїзду за кордон (у разі наявності); квитанцію про сплату адміністративного збору (557,32 грн – термін виготовлення 30 робочих днів, 810,32 грн – термін виготовлення 10 робочих днів).

Для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон для дитини: свідоцтво про народження дитини; паспорта громадянина України одного з батьків дитини; ідентифікаційний код (у разі наявності у дитини). При оформленні паспорта присутність дитини обов’язкова, адже її будуть фотографувати.

Адміністративний збір сплачується в день подання документів або за день до подання документів.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром