Молодіжний склад «Волині» завершив домашній сезон поразкою

25 Травня 2017, 21:08
2193

Сильний відрізок у другому таймі міг принести лучанам навіть перемогу в матчі проти сусідів по таблиці, однак пропущений м’яч на останніх хвилинах гри залишив «Хрестоносців» ні з чим.  

З перших хвилин на поле «Підшипника» вийшов дещо незвичний «дубль», адже за нього грали Редван Мемешев, Дмитро Задерецький, Артем Дудік, Сергій Логінов та Міха Горопевшек. Утім, навіть такий склад виглядав нічим не краще, аніж суперник. Навпаки, у першому таймі з голкіперів у гру серйозно вступав лише луцький Роман Жмурко, який до перерви так і не пропустив у власні ворота. Зате у кращих традиціях «Волині» ще до початку другого тайму змінили двох гравців: Володимир Морозович, схоже, просто не увійшов в гру, а Євген Котюн після невдалого проходу лівим флангом «приліг відпочити» - на заміни повиходили Владислав Мельничук та Максим Сабатюк відповідно.  

Після перерви характер гри не змінився. Більше того, «Олександрії» вдалося забити швидкий гол: на лівому фланзі атаки до нашої карної зони увірвався прудкий Євген Протасов, який прострілив на абсолютно вільного Вадима Гранчара – 0:1. Чесно кажучи, якби не Жмурко, гості могли знімати питання переможця матчу, а так вони дали шанс волинянам. А «червоно-білі» взяли і використали свою можливість: Дудік по центру вивів до воріт Мемешева, а той не залишив шансів голкіперу суперників – 1:1!

Одразу після забитого м’яча господарі «Підшипника» просто повинні були забивати ще, однак після прострілу Задерецького Мемешеву не вистачило сантиметрів для того, аби дотягнутися до «кулястого» та вивести команду вперед у рахунку. Волиняни тиснули на штрафний майданчик суперника, однак не вистачало останнього пасу чи навісу (до речі, усі стандарти цього футбольного вечора благородно для опонентів «запоров» досвідчений як для чемпіонату «дублів» Задерецький).

А наприкінці гри спрацювало відоме футбольне правило: подачу з флангу головою замкнув чи не найактивніший у складі гостей Сергій Райлян – 1:2. А миттєвостей, які залишились до фінального свистка, лучанам не вистачило навіть на нормальну атаку. Тож тепер у чемпіонаті України U-21 «Волинь» уже не підійметься вище 11-го місця у турнірній таблиці. Попереду у команди Володимира Фігеля та Віктора Мацюка залишився лише готьсовий поєдинок проти молоді «Дніпра».

«Волинь» (U-21) – «Олександрія» (U-21) 1:2 (Мемешев, 75 – Гранчар, 51, Райлян, 90+3) 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром