Президент порадив, як зробити перетин кордонів комфортнішим

24 Травня 2017, 17:09
2371

Президент України розповів про особливості безвізового режиму та оголосив порядок денний наради.

Нагадаємо, 24 травня до Луцька прибув Президент України Петро Порошенко. Район.Луцьк вів пряму трансляцію з Київького майдану.

Петро Порошенко наголосив, що багато людей не вірило у те, що Україні вдасться отримати безвізовий режим. Втім, уже 11 червня безвізовий режим має вступити в дію.

«Зараз хотів би обговорити координацію дій щодо якості підготовки до 11 червня. Адже саме від нас з вами залежить те, щоб сервіс, який надає держава, був якісний, а умови при перетині кордону –  комфортними», – зауважив Петро Порошенко.

Він також додав, що майже 100 тисяч громадян щодоби перетинають державний кордон. Тому важливим є облаштування належним чином пропускних пунктів.

«Кошти на облаштування пунктів пропуску, думаю, треба знайти місцевій владі. Елементарно, де, вибачте, в туалет сходити, де чашку кави випити. Треба, щоб усе відповідало європейським стандартам. Я цього буду вимагати», – наголосив президент.

Загалом на нараді планують обговорити питання вдосконалення митного контролю, вирішення питань при видачі закордонних паспортів, забезпечення належного захисту прав та інтересів громадян за кордоном та заслухати голів облдержадміністрацій щодо введення безвізу.

Читайте також: Діти прийшли запитати у Порошенка про заборону ВКонтакте




 

Оксана ВЛАСЮК
 

Коментарі
25 Травня 2017, 00:20
А ДО ЦЬГО ЩО ПРЕЗИДЕНТ НЕ ЗНАВ СТАНУ РЕЧЕЙ НА МИТНИЦІ ОСОБЛИВО ПРО МУСОР ТУАЛЕТИ ЧЕРГИ ТА ЗАТІ ГРОШІ ЩО МИТНИКИ БЕРУТЬ ЗА ЗМІНУ МОЖНА ВСЕ ВІЛАДИТИ А ТАК ПРИЇХАВ І ПОЇХАВ ТРЕБА БУЛО ЗВІЛЬНИТИ КЕРІВНИЦТВО МИТНИЦІ І ТОДІ ІНШІ ДУМАЛИ Б
25 Травня 2017, 08:03
Своїх не звільняють свої платять
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром