Очільницю луцьких муніципалів просять звільнити

24 Травня 2017, 16:30
3702

Лучанин звернувся до міської ради з проханням звільнити з посади очільника департаменту муніципальної поліції Юлію Сиротинську.

Підповідне клопотання розмістив сьогодні, 24 травня, на сайті Єдиної системи місцевих петицій Андрій Гнатюк.

Своє прохання чоловік аргументує рядом причин, серед яких:

  • використання службового становища з метою власного збагачення,
  • зловживання службовим становищем,
  • систематичні порушення етичного кодексу працівника органів місцевого самоврядування,
  • зверхнє ставлення до населення м. Луцька,
  • неодноразове порушення чинного законодавства при виконанні службових обов'язків,
  • практикування «паличної системи» для написання протоколів,
  • за систематичне порушення трудової дисципліни та трудового законодавства.

Цього, на думку пана Андрія, цілком достатньо для того, аби «звільнити із займаної посади директора департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Сиротинську Юлю Ярославівну».

Читайте також: Виїзди та приписи муніципалів не покращують санітарний стан міста, – лучанин

Нагадаємо, у лютому 2017 року міській раді пропонували ліквідувати Департамент муніципальної поліції, як «орган, що дублює роботу багатьох державних органів і результати діяльності якого не видно». У відповідь була зареєстрована петиція, у якій пропонувалось підтримати працівників департаменту, що активно виконують роботу з дотримання Правил Благоустрою міста» .

 

Коментарі
31 Травня 2017, 12:55
Під виглядом приведення у відповідність історичної частини міста та центральних вулиць на демонтаж тимчасових споруд в 2017 році виділено з міського бюджету 1099 тис.грн.Ці кошти «освоювати» буде Департамент муніципальної поліції.<br/>Згідно бюджетного запиту Департаменту муніципальної поліції на 2017 рік вартість витрат на демонтаж та зберігання конструкцій становить 1,5 тис.грн.<br/>Незрозуміло чому, але згідно оголошеного 07.04.2017 муніципалами тендеру на один об’єкт планується витрачати вже аж 5361 грн. (1099 тис.грн./ 205 шт.), При цьому було оголошено два тендери які відмінені що дає право укласти угоду з «потрібним» виконавцем робіт без проведення державних закупівель.<br/>Судячи з практики минулих років така угода Департаментом в особі Сиротинської буде укладена з постійним « клієнтом» підприємцем Книшом. Непоганий заробіток за бюджетні кошти.<br/>Виникає питання, які виникли надзвичайні обставини що ціна за рік могла вирости в більш як в три рази ???. І чому при цьому ціна не відповідає бюджетному запиту ???.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром