Луцький автосалон – серед найкращих у Європі

24 Травня 2017, 07:48
2579

З 2007 року компанія Toyota щорічно нагороджує премією Ichiban дилерів, які отримали найкращі рекомендації від клієнтів. 

16 травня в бельгійському Антверпені Toyota Motor Europe нагородила своїх кращих 45 дилерів з 33 країн премією Ichiban, повідомляє Аutoconsulting

Для визначення переможців в першу чергу враховуються відгуки клієнтів, які купували або обслуговували автомобіль в одному з дилерських центрів Toyota. У 2017 році від України нагороду Ichiban отримав Тойота Центр Луцьк «Автоконцепт».

Успіх орієнтованої на клієнта філософії компанії зазначив д-р Йохан ван Зіл (Dr. Johan van Zyl), президент і головний виконавчий директор Toyota Motor Europe. 

Під час свого виступу на церемонії нагородження він сказав: «Ви всі продемонстрували, як принцип «Клієнт перш за все» сприяє розвитку бізнесу і його процвітанню. Toyota прагне стати компанією номер один в Європі за рекомендаціями клієнтів. Однак наша найважливіша мета - завоювати серця і думки покупців у всьому світі».

Читайте також: Лучани розповіли, що їм заважає жити по-європейськи

В цілому 2300 офіційних дилерів Toyota з усієї Європи були номіновані на здобуття премії. В першу чергу вони оцінювалися за рекомендаціями клієнтів, а також за бізнес-показниками. Повний список переможців 2017 року можна переглянути тут.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром