Розбірки в псарні після оперативки з мером

23 Червня 2015, 18:44
5151

У справі КП "Ласка" - великі гроші, людське життя і собаче виття. 

На оперативній нараді 23 червня міський голова Микола Романюк наголосив, «щоб зі спорудженням нового паркану довкола притулку не зволікали». 

 

"Самооборонівець" Сергій Рижков не отримав чіткої відповіді на своє запитання щодо сенсу витрачати 550 тисяч гривень на паркан у місці, де такого закладу, як собачий притулок, взагалі не повинно бути - надто близько житловий масив. Секретар міськради Сергій Григоренко запропонував розібратися безпосередньо на місці.

Робітники риють копанки, опорні стовпи закуплені, дирекція «Ласки» запевняє, що собачий притулок не впливає на благоустрій, мешканці поряд скаржаться на нестерпний звук, а робітники сусідніх підприємств бояться йти ввечері на неосвітлену зупинку через псів, що недавно покусали двох хлопчиків.

На наших очах один з псів вирвався з вольєру. Робітник взяв його наоберемок і поніс назад. Причому дирекція зауважує, що до постраждалих від шоку та укусів їхні собаки не причетні.

Очевидно, що звук поширюється повітрям. Наскільки дієвим буде бетонне огородження? - запитуємо у директорки "Ласки".

- У нас будуть пластини в заборі з того боку, де жилі будинки. Люди сказали, що буде забор – не буде проблем. Ми рятуємо дітей, - відповідає директор Дана Наварчук.

Якщо двометровий паркан поглине увесь звук, доведеться переглянути закони фізики. Детальніше про чинний стан КП "Ласка", експертні заключення, думки мешканців, долю нового огородження і конфлікт між мерією та громадськістю - дізнайтеся в матеріалі  Паркан КП «Ласка» посварив активістів і мерію.

Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром