Чернишевського: просять прибрати зелену стрілку зі світлофора

22 Травня 2017, 11:22
фото ілюстративне 8454 Джерело: Украинский клуб любителей
фото ілюстративне

Лучанка вважає експеримент з встановленням зеленої стрілки на світлофорі на перехресті вулиць Шевченка-Чернишевського невдалим.

Відповідне звернення у Єдиній системі місцевих петицій зареєструвала Олена Лесь.

Жінка пише, що встановлення світлофорів на перехресті вул. Шевченка - вул. Чернишевського та поворот до «Нової Лінії» дисциплінувало багатьох водіїв та пішоходів.

«Хоча багатьом це створює «шалені незручності», мовляв, затори в години пік, неможливість переходу за відсутності авто поблизу і т.д. Так, віднедавна, з метою, напевно, полегшити життя завжди незадоволеним водіям, які «змушені» стояти в заторах, на повороті з вул. Шевченка на вул. Чернишевського на світлофорі з’явилась «чарівна» зелена стрілка. Тепер перейти дорогу пересічному пішоходові на ЗАКОННЕ ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО просто нереально, бо мусиш бігти або перелякано стояти, оскільки зліва швидко їдуть авто, які просто не зупиняються перед переходом», – йдеться у тексті петиції.

Окрім того, жінка пише, що видимість  у тому місці погана як для водіїв, так і  для пішоходів через крутий поворот.

«Крім того, там місце переходу для СЛІПИХ! По-моєму, експеримент з зеленою стрілкою НЕВДАЛИЙ. Прошу небайдужих мешканців підтримати звернення і залишити все, як було. Подбаймо про свою безпеку», – зизначає лучанка.

Станом на 22 травня петицію підписали 0 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 14 днів. 

Коментарі
22 Травня 2017, 14:42
стрылка то нехай буде а от перехыд можна було б перенсти трохи далы выд закритого повороту - мыж двома зупинками або ж аж після зупинки в напрямку руху до поліклініки мвс з встановленням дублюючого світлофору
22 Травня 2017, 15:06
Це КАПЕЕЕЦЬ.Якійсь дурі не сподобалась стрілка(чи може село перший раз бачить пішохідний перехід і не вміє ним користуватись),,журналюги,,надрукували ,,сенсацію,,.Роблять гвалт,піднімають всіх на вуха.Вам що,нема що робити реально???Якісь хворі.
22 Травня 2017, 21:24
Як недавно десь писали ВР прийняла чи має прийняти точно не памятаю, закон що та зелена стрілка зовсім не потрібна буде, а водії зможуть не перешкоджаючи завжди повертати
23 Травня 2017, 03:05
Мені, як водію, дуже хороша опція. Дивлячись на дану стрілку зі сторони пішохода - це жах.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром