Луцький зоопарк створить «дошку ганьби» для порушників-відвідувачів

21 Травня 2017, 18:01
2994

Кожного відвідувача, який відзначиться порушенням норм поведінки на території Луцького зоопарку будуть фотографувати та розміщувати світлину на сторінці зоо.

Відповідне повідомлення опублікували на сторінці зоопарку у Facebook.

Так працівники зоопарку мають намір боротися з відвідувачами,  які порушують правили і тим самим можуть нашкодити здоров’ю тварин.  

«Працівники нашого підприємства втомилися від відвідувачів, які не розуміють, куди і чому вони прийшли. Від тих, хто «бачить» голодних тварин і годує їх як не хлібом, то цукерками, як не жуйкою, то немитими овочами. Це призводить до того, що тварини хворіють і значні кошти витрачаються на лікування особин від харчових отруєнь. Нагадаємо, що у нас вже трапився випадок, коли ветмедицина була безсилою перед дурістю людей. За це своїм життям поплатилася альпака», – йдеться у дописі.  

Не маючи дієвих адміністративних важелів впливу на гостей із дивіантною поведінкою, у зоопарку оголосили про старт рубрики за умовною назвою «Герої» в обличчя».

До слова, пршим героєм рубирки став один з відвідувачів, який встиг осоромитися під час Дня Європи,  який проводив у зоопарку.

«Коли ми знімкували гостей, то і побачили, і зафіксували на фото, як чоловік заніс ногу, щоб дати по голові страусу, що саме вистромив її з вольєру. На щастя, птах вспів її забрати», – повідомляють на підприємстві.

У зоопарку повідомляють,  що і надалі чекає у гості усіх поціновувачів природи. Проте тепер кожен відвідувач, що відзначиться порушенням норм поведінки на території зоопарку, буде зафотографований і розміщений сторінці у Facebook.

« Вистачає "геройства" робити дурниці - хай вистачить його і відповісти за вчинок. Лише так наші зусилля для перетворення зоопарку на місце найкомфортнішого відпочинку на природі не будуть марними», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
21 Травня 2017, 22:04
Сажати таких уродів треба. І пропускати до зоо перевіряючи чи нема в наявності харчів
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром