«Волинь» провалила «курс молодого бійця» у Кропивницькому

20 Травня 2017, 19:04
Фото ілюстративне 1852 Джерело: ФК «Волинь»
Фото ілюстративне

Знову боролися годину ігрового часу, знову запанікували у захисті і знову пропустили під кінець гри: «Хрестоносці» шаблонно для себе повторили результат гри у Кропивницькому в другому колі чемпіонату України.

Друга хвилина гри була тим моментом, коли вболівальникам дійсно було на що гаряче сваритися. Під час перспективної атаки наших хлопців капітан «Зірки» Максим Драченко дійсно зіграв рукою у власній карній зоні. Та, на жаль, арбітр матчу до тієї пори не прокинувся так, як і футболісти з Кропивницького.

Ще до перерви лучани могли забивати як мінімум двічі, однак Микола Ляшенко не влучив своїм ударом у дальні «дев’ять» воріт господарів поля, а розкішний постріл Юрія Тетеренка «витягнув» голкіпер «Зірки» Роман Льопка.

До кінця тайму більше лякали кадрові перспективи Володимира Дикого, який сьогодні був головним на лаві запасних «Волині» (Віталій Кварцяний не поїхав на матч через хворобу). Ще до перерви арбітр матчу «посадив» одразу декількох наших гравців на жовті картки, а Роман Никитюк «зламався» у середині тайму. Тож у другому таймі «Хрестоносці» діяли аж надто обережно. А активність «Зірки» принесла свої плоди: під час прострілу з флангу Міха Горопевшек «проспав» форварда суперників Есеолу, а той переправив «кулястого» у порожні ворота – голкіпер лучан Андрій Марчук у цьому епізоді «вибіг за пивом».

Чесно кажучи, без особливої альтернативи в атаці Сергію Петрову, який провів просто жахливий матч, сподіватися не було на що. І справді – на 82-й хвилині гри наші хлопці «пустили» суперника у контратаку. Андрій Марчук вихід віч-на-віч з Олексієм Збунем «потягнув», однак на добиванні був ніким не прикритий Артем Сітало – 2:0.

Як наслідок, поразка супермолодого складу «Волині» від «Зірки» ні для кого сюрпризом не стала. Втім, стала вона уже п’ятою поспіль у рамках чемпіонату України. Попереду – дві останні зустрічі у «Лізі Парі-матч». Гратимемо чи дограватимемо? Побачимо уже наступного тижня під час західноукраїнського «дербі» проти «Карпат».

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024