Активісти «Солідарності» привітали лучан із Днем Європи

20 Травня 2017, 17:53
2461

Чотирнадцятий рік поспіль у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Хоч наша держава досі не стала членом Європейського Союзу, це свято ми сприймаємо як спосіб приєднання до тих традицій та цінностей, які притаманні ЄС.

Сьогодні ж, 20 травня, активісти партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Волинській області вийшли на вулиці обласного центу, аби привітати лучан із Днем Європи.

Наймолодші лучани отримали в подарунок від партії повітряні кульки. Дарував дітям радість керівник молодіжного крила БПП «Солідарність» Олександр Новак.


«Відзначення Днів Європи – це прекрасна можливість показати усьому світу, що Україна – це європейська держава, а українці – це справжня європейська нація. Ми ще раз доводимо, що майбутнє України – це євроінтеграція, саме тому важливо було поспілкуватися з лучанами, а особливо – з наймолодшими, щоб вони усвідомили, наскільки важливим має бути європейський вибір України», – переконаний Новак.


Не залишилися без уваги й інші лучани. На знак інтеграції України в Європу, перехожі отримали значки з символікою нашої держави та Європейського союзу.



«Сьогодні свято – День Європи. Україна відзначає свято, яке наближає нас до ЄС, відкриває двері до повноцінного європейського товариства. Днями вступить у силу закон, який дозволить громадянам України вільно пересуватися країнах Європейського Союзу. Ми відзначаємо день, який наближає нас, Україну, до того, щоб стати єдиним цілим із Європою», – каже член ради Волинської територіальної організації партії БПП «Солідарність» В’ячеслав Теліцин.

Зі словами вітань до волинян звернувся лучанин Віталій Миколайович. «Шановні волиняни, вітаю вас із Днем Європи. Бажаю вам трудових успіхів, успіхів у особистому житті, вихованні дітей, молодого покоління, щастя, здоров’я, довгих років життя», – побажав чоловік.









 

Коментарі
20 Травня 2017, 23:45
Молодці! І людям приємно.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром