У луцькій школі – траур за ученицею, яка загинула під потягом

19 Травня 2017, 13:59
4312

У навчально-виховному комплексі №26 - траур 10-класницею, яка загинула під потягом у Луцьку. Діти несуть квіти до портрету, державний прапор приспущений і в пам’ять про школярку горить лампадка.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 18 травня на залізничному переїзді неподалік вулиці Карпенка-Карого поблизу готельно-ресторанного комплексу «Срібні лелеки» під вантажний потяг потрапила 16-річна лучанка. Дівчина загинула на місці.

Директор навчального закладу Іван Леуш розповідає, що дівчинка у школі була хорошою ученицею.

«Навчалася у школі вона добре, була хорошою, про неї педагоги позитивно відгукувалися, давали гарну характеристику. Дівчинка була 10-класницею. Те що сталося - велика трагедія для нас, для родини, батьків. Я спілкувався зі свідками, які були на місці події, всі вони розповідають, що це був нещасний випадок, пов’язаний з необережністю. На жаль, це призвело до трагедії та непоправної втрати. У зв’язку цією траічною подією у школі оголосили траур, у холі стоїть потрет учениці, горить лампадка, діти та батьки приносять квіти», - говорить директор.

Зі слів Івана Леуша, в школі приділяють особливу увагу правилам дорожнього руху, оскільки заклад розташований поряд із двома великими дорогами, а безпека учнів понад усе.

«Через таке місцерозташування школи ми особливо ретельно навчаємо учнів Правилам дорожнього руху. Так, педагоги регулярно проводять бесіди з дітьми, є тематичні виховні годити, також приходять працівники залізниці й розповідають, як убезпечити себе від травм на колії. Окрім цього, вчителі проводять інструктаж перед кожними канікулами», - розповідає Леуш.

Варто додати, очевидці розповідали, що загибла школярка йшла в навушниках і дивилася у телефон, що не дозволило дитині вчасно зорієнтуватися.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром