«Луцьк не готовий сортувати сміття», – Ігор Поліщук

17 Травня 2017, 14:53
2056

Виконувач обов'язків мера Луцька Ігор Поліщук вважає, що лучани не готові сортувати сміття та викидати окремо органіку, окремо скло-макулатуру, небезпечні відходи тощо.

Тому наразі у місті встановлюватимуть лише контейнери для збору пет-пляшок. Про це він заявив 17 травня під час засідання виконкому, пише ВолиньPost.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, чому позабюджетних коштів не залучають для придбання контейнерів на роздільне сміттєзбирання. Адже з твердих побутових відходів можна використовувати вторинну сировину. Таким чином на смітті можна було б заробляти. 

На це Поліщук зауважив, що з бюджету міста виділили 300 тисяч гривень для придбання контейнерів на пет-пляшки. Їх продаватимуть на вторсировину. Тож наразі у місті буде лише 2 види контейнерів.

«Луцьк не готовий до того, щоб сортувати окремо папір, окремо скло, окремо пет-пляшку, окремо органічні відходи, окремо небезпечні відходи. Луцьк не готовий. Будемо говорити відверто», - сказав він. 

Тому, вважає посадовець, треба проводити роз'яснювальну роботу з усіма віковими категоріями.

Коментарі
17 Травня 2017, 18:41
Пане Поліщук,скажу ам відверто,що не готові до роботи саме ви,бо пет-пляшки ми збираємо вже два роки окремо від іншого сміття і контейнери стоять від підприємця,до речі на тій територіі від якоі ви обиралися на депутата міськради,правда я за вас не голосувала , бо знала, що ви особливо не напружитесь до роботи , а замысть за людей розписуватись - поставте контейнери на роздыльне збирання ось так!!!
17 Травня 2017, 18:57
Луцьк не готовий до того, щоб масово жерти укроп
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром