Луцькі атовці розлючені: житлова програма «50 на 50» так і не стартувала

17 Травня 2017, 12:41
2242

Учасники АТО так і не дочекалися втілення в життя житлової програми «50 на 50», рішення про умови якої прийняли ще за життя мера Миколи Романюка.

Про це у Facebook  написав керівник ГО «Спілка ветеранів АТО міста Луцька» Микола Окуневич.

«Протягом півроку не можна дочекатися від міської влади Луцька одного-єдиного рішення щодо старту проекту житлової програми для учасників АТО "50 на 50". Рішення сесією міської ради про умови програми, кошти було прийнято ще наприкінці 2016 року, але не судилося. Смерть Романюка внесла свої корективи. То баталії навколо крісла секретаря, то відсутність профільного заступника, то зміна директора профільного департаменту...», - йдеться у дописі.

Чоловік пропонує ветеранам АТО долучатися до тиску на міську владу, аби в депутатів нарешті дійшли руки до захисників Батьківщини:

«Шановна міська владо, коли нарешті у Вас дійдуть руки до Захисників Батьківщини?! Скільки потрібно часу аби створити комісію та погодити її на виконкомі? Ах, забув, ще ж виконком змінювався! Не хотілося б цього, але складається враження, що тільки фізична присутність розлючених бездіяльністю міської влади атошників біля стін ратуші, а може й у них спонукає чиновників до активності. Звертаюся до побратимів з інших ветеранських організацій Луцька долучитися до тиску на владу з метою якнайшвидшого старту програми», - пише Микола Окуневич.

Коментарі
17 Травня 2017, 17:45
Пора бити пику Полішуку
17 Травня 2017, 18:29
Є думка, щоб землі, які зараз дерибанить Гунчик і Василенко продати і за ці гроші, щось купити реальним атошникам,а не ментам і УБД хто получив за 3 дні у Маріуполі
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024