Петиція про Старий ринок стала рекордсменом і піде до міськради

12 Листопада 2015, 13:35
4590

Петиція про перенесення Старого ринку з центру міста набрала необхідних 300 голосів лучан, що зобов’язує Луцьку міськраду обов’язково розглядати звернення на виконкомі або сесії.

Найбільше небайдужих лучан підписалися під петицією мешканця обласного центру Павла Іващенка. Він 30 жовтня розмістив на сайті Єдиної системи місцевих петицій в розділі «Благоустрій міста та будівництво» звернення:

«Клоака в центрі міста: пропоную перенести Старий ринок із центру міста. На його місці облаштувати площу для проведення ярмарок та фестивалів».

Відтак за необхідних 300 голосів петиція на 12 листопада, за один день до завершення голосування, набрала 385 голосів. Отож тепер міськрада мусить винести петицію на обговорення.

Далі, якщо вирішення питань, порушених у тексті петиції, вимагатиме розгляду на засіданні виконкому або сесії міської ради, виконавчий орган готуватиме необхідний проект рішення.

Затим на засідання виконавчого комітету та сесію запрошуватиметься автор петиції, який матиме можливість виступу.

Відповідь на петицію буде оприлюднена на офіційному сайті міської ради та надіслана автору не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром