Маленьким лемурчикам у Луцькому зоо влаштували першу фотосесію

16 Травня 2017, 12:22
2277

Появу дитинчат-лемурчиків довгий час тримали у таємниці, аби вберегти їх у перші тижні життя від надміру уваги. Лише вчора першою світлиною з  тваринками поділилась з Район.Луцьк директор звіринця Людмила Денисенко.

«Наші лемурчики стали батьками. Щоправда, трапилося це ще 25 березня», – йдеться у дописі на сторінці Луцький зоопарк у Facebook.

Але, оскільки малята потребували спеціальних умов, зокрема й температурних, на прогулянку вперше вони вийшли лише учора, 15 травня. «Аби вберегти їх у перші тижні життя від надміру уваги (бо хтозна, як могли б повестися батьки-лемури), ми тримали їх появу у таємнці. Про новонароджених знали лише ті, хто не полінувався заглянути у закритий вольєр через оглядове віконце. :)», – повідомляють працівники зоопарку.

Обоє малят нині почуваються чудово, а дорослі особини гарно про них піклуються.

Отож, лучан і гостей міста запрошують на гостину. Тим паче, нагадують у зоопарку, що ось-ось почнеться час шкільних екскурсій. Не забувайте, що для організованих груп дітей при замовленні екскурсії наперед у Луцькому зоопарку її проведуть безкоштовно.

Читайте також: У Луцькому зоопарку тепер є панди і екзотичні рослини

«Лишень вкотре нагадуємо-застерігаємо: НЕ ГОДУЙТЕ тварин! Піклуватися про них - наша робота. А ваше завдання на час відвідин - ними милуватися і не зашкодити. Бо лише так наш зоопарк стане найкомфортнішим місцем відпочинку на природі у межах міста!», – нагадують працівники зоо.







Автор фото - Олег Міткевич.

Читайте також: Сквер Героїв Майдану: дрозди намагались нагодувати фотографа «шашликами з черв'ячків»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром