Львівська: байкер не пережив зіткнення з автівкою на великій швидкості, – ЗМІ

16 Травня 2017, 10:07
3303

Мотоцикліста, який потрапив у ДТП, у Луцькій клінічній лікарні врятувати не змогли.

Байкер, який потрапив у ДТП на вулиці Львівській вчора, 15 травня, помер, інформує ВолиньPost з посиланням на власні джерела.

Як ми повідомляли, відповідно до інформації очевидців, пані за кермом кросовера не надала переваги у русі байкеру, який мчав на великій швидкості, і той в'їхав у задні праві двері автівки.

Згодом водія мотоцикла госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Однак чоловіка врятувати не вдалося – стало відомо, що він помер.


 

Коментарі
16 Травня 2017, 15:10
СКОЛЬКО МОЖНО БИТЬ В НАБАТ!!! КРИЧАТЬ ДО ХРИПА В ГОРЛЕ!!!! ЛЮДИ, ОПОМНИТЕСЬ, УМОЛЯЮ... ЭТО ЖЕ ТАК ПРОСТО ПОСМОТРЕТЬ ПО СТОРОНАМ...... <br/>ПАРЕНЬ МОЖЕТ ДВИГАЛСЯ БЫСТРЕЕ, НЕЖЕЛИ ПРЕДУСМОТРЕНО ПДД, НО ЖИЗНЬ!!! ЖИЗНЬ НА ЭТОЙ ТАРЕЛКЕ ВЕСОВ.... УЖЕ КОТОРОЙ НЕТ..<br/>ЗЕРКАЛА ... .И ОСТОРОЖНОСТЬ!! <br/>ВЫ В КОРОБОЧКАХ МЕТАЛЛИЧЕСКИХ.. Вы В ОТНОСИТЕЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ... в ОТЛИЧИЕ ОТ НАС..<br/><br/>за неделю прошедшую на Волыни уже второй.<br/>СКОРБИМ!!!!
16 Травня 2017, 16:31
Жінку шкода, тепер її зроблять виною
17 Травня 2017, 13:02
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ .ЩО ДЛЯ БАЙКІВ ЇЗДИТИ ПО МІСТУ ЗІ ШВИДКІСТЬЮ МЕНШЕ 80 КМ ЗАБОРОНЕНО ... Я УЖЕ ПИСАВ КРУПА А ТАМ ХОЧ НА НЕБО
17 Травня 2017, 15:17
Звичайно шкода життя людини, але величезна швидкість та зайвий адреналін не приводить до добра ! Спортивний байк розганяє швидкість за секунди і з відстані 150 м не можливо подумати, що авто не встигне увійти в поворот. Як би ця жіночка швидко їхала чи була не твереза... А так, які претензії ? Коли їдуть байки земля ГУДЕ !!!!
18 Травня 2017, 12:37
ПАРЕНЬ МОЖЕТ ДВИГАЛСЯ БЫСТРЕЕ, НЕЖЕЛИ ПРЕДУСМОТРЕНО ПДД, НО ЖИЗНЬ!!! --- Подивіться фото. У автівки вистрелили всі подушкибезпеки, дверцята опинилися всередині автівки. Так він &quot;может двигался бістрее&quot;? Він летів з добрячою швидкістю. Жінка банально навіть його побачивши але не оцінивши швидкості могла вирішити що вспіє проїхати. Тепер подивіться куди припав удар. Не в перід автівки що свідчило б що вона не пропустила мотоцикліста а в задню частину автівки. Якби мотоцикліст їхав 60-70км на голину як цього вимагають правила він би легко міг униктнути зіткнення. А так він від швидкості навіть не зреагував.<br/>ВЫ В КОРОБОЧКАХ МЕТАЛЛИЧЕСКИХ.. Вы В ОТНОСИТЕЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ... в ОТЛИЧИЕ ОТ НАС.. ---- Не порушуйте швидкісних лімітів і ви в рази збільшите свою безвеку. Не проїжджайте між рядами авто а це такой зменьшить кількість аварій. 90% порушень ПДР мотоциклістами це перевищення швидкості. Це незрозуміла бровада молодиків перед дівчатами. На місці тієї автівкимогла буди люба людина. Томуперед тим як просити людей буди обачнішими почніть із себе і буде вам довге і щастливе життя із вашим залізним конем.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром