Центр: патрульні застосували зброю, аби спинити п'яного неадеквата за кермом "BMW"

14 Травня 2017, 12:57
2136

Порушник втікав від патрульних кілька десятків хвилин, проїхавши усіма центральними вулицями обласного центру, і ледь не переїхав правоохоронця.

Сьогодні, 14 травня, після опівночі екіпаж патрульних помітив у центрі міста "BMW" на іноземній реєстрації, який рухався без увімкнених фар, інформує прес-служба патрульної поліції на своїй сторінці у Facebook.

На вимогу правоохоронців зупинитись водій не відреагував і намагався втекти.

Протягом кількох десятків хвилин проїхав усіма центральними вулицями: Волі, Глушець, Паркова, Винниченка, Бандери, Коперника, Київський Майдан, Заньковецької.

На перехресті вулиць Карпенка-Карого і Заньковецької порушнику заблокував дорогу службовий автомобіль патрульних. 

Водій не зупинявся і продовжив рух прямо на одного з полісменів, який був змушений здійснити кілька пострілів у переднє ліве колесо і відстрибнути убік. Але навіть постріли не зупинили водія BMW, і той попрямував далі, об’їхавши поліцейський блок по тротуару. 

Зупинили його на перехресті вулиць Карпенка-Карого і Рівненської, під мостом.

Нагадаємо, цієї ж ночі патрульні затримали водія, який мав у понад 18 разів перевищену норму алкоголю в крові.

Двоє осіб, які знаходились всередині, не мали документів. У 33-річного водія були явні ознаки сп’яніння, проте проходити перевірку відмовився. Правоохоронці встановили, що той позбавлений права керування, оскільки раніше притягався за статтею 130 КУпАП.

Цього разу чоловік отримав 4 адмінматеріали, у тому числі за невиконання вимог правоохоронців про зупинку та за керування в стані сп’яніння. Транспортний засіб евакуювали.

Читайте також: Майже детектив: п’яного водія з Луцька переслідувала рожищенська поліція


 

Коментарі
14 Травня 2017, 18:53
Не заньковецька а задворецька вулиця
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром