Дівчина футболіста, яка випала з 9 поверху, опритомніла

13 Травня 2017, 15:33
3120

Наразі дівчина футболіста ФК «Волинь» Дмитра Задерецького уже при тямі, але ще не розмовляє.

Зараз постраждала в реанімації у вкрай тяжкому стані – повідомляє ТСН.

Нагадаємо, в неділю, 7 травня у будинку на вулиці Івана Франка дівчина впала з 9 поверху. Нині вона в реанімації з численними переломами, стан потерпілої критичний.

У поліції Луцька відкрили кримінальне провадження за 128 статтею ККУ. Перевіряють причетність футболіста «Волині» Дмитра Задерецького до трагічного випадку.

Свою причетність до нещасного випадку футболіст категорично заперечує і поки що проходить у справі як свідок. Оскільки очевидців пригоди немає, слідчі сподіваються, що обставини прояснить відео із камери спостереження, розташованій на сусідній будівлі, а також сама потерпіла. Вона уже при тямі, проте поки що не розмовляє.

«Він підтверджує факт, що перед тим у них виник конфлікт, вона вибігла в іншу кімнату і вистрибнула у вікно, а він не встиг її затримати. Розглядаємо три версії: скоєння злочину щодо потерпілої, друга – що вона випала з необережності, і третя – спроба самогубства», - розповів керівник Луцького відділу поліції Олег Кічук.

Коментарі
13 Травня 2017, 19:10
Чула багато історій про нього, які характеризують його з не хорошої сторони. Вічні п'янки, гулянки, лайки і без жодної долі сумління підняття руки на потерпілу. Граючи у ФК "Волинь" думає що "схопив Бога за пазуху". Всевишній бачить все, дуже хочеться, щоб винний був покараний! Надіюсь відкупитися буде неможливо. Всі ми робимо ті чи інші помилки по життю, але це вже занадто.
13 Травня 2017, 19:23
мене вражають наші дівчата,за словами матері він її побив ще 26 квітня,ТОДІ поясніть мені,чому вона з ним жила,гуляла і все терпіла,а дівчину звичайно жаль,
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром