40-й квартал: працівники компанії VolWest Group влаштували толоку

13 Травня 2017, 14:02
3458

Понад 150 співробітників очистили вулицю Карбишева, Конякіна і територію промзони району КРЗ від сміття.

Прибирання відбулося у п’ятницю, 12 травня. Озброївшись палицями для наколювання, рукавицями і гарним настроєм всі вирушили на прибирання – пише Таблоїд Волині.

Кожна компанія отримала свою ділянку для роботи. Долучилися до толоки не лише рядові працівники, а й топ-менеджери та керівники бізнесів.

Як зазначила керівник КСВ-проектів компанії Вікторія Матвіюк, такими заходами компанія формує «екологічну» свідомість як працівників, так і пересічних громадян, і на власному прикладі показує, що чистота довкілля залежить від нас.

«Ми спеціально не організовували толоку перед Великоднем, адже є досвід, що ще до свят недобросовісні громадяни знову викидають сміття. Вже традиційно ми прибираємо промзону вулиці Карбишева і КРЗ, де зазвичай скидається найбільша кількість відходів і куди комунальні служби міста та міські толоки, на жаль, не доходять. Щоб захистити довкілля наша Інвестиційна Група закликає кожного докласти зусилля та зменшити вплив нашої діяльності на екологію», – зазначила Вікторія Матвіюк.


 

Сміттєвий «врожай» вразив своєю різноманітністю: паперові стаканчики, пластикові пляшки і посуд, одяг, взуття і цілі пакети з побутовими відходами, викинуті на узбіччя.


1

1

1

 

Протягом кількох годин назбирали більше 500 мішків сміття. Варто зазначити, що у порівнянні з минулим роком, його стало трохи менше. Поки тривала толока небайдужі водії підтримували прибиральників сигналами автомобілів, а пасажири на зупинках громадського транспорту дякували за гарну ініціативу.



































 

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Коментарі
13 Травня 2017, 17:52
Ого! То ви аж до авторинку дійшли? ПОВАГА!!! Вовчик знову зірка! Моє вітання)) Ну, й найбільш фотопозувальній "Сім"ї і ДІм" - просто привіт ;).
14 Травня 2017, 03:45
Особливо цікаві квиточки, з маршуток. прямо бобінами обілeчують, а потім “тварюки” розповідають про нe прибутковість маршрутів.<br/>а за толоку повага!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром