«Сильно абразовані» – як у студентів «віджимають» приміщення для велосипедів

12 Травня 2017, 18:35
фото ілюстративне 2258
фото ілюстративне

Студентів СНУ ім. Лесі Українки обурила ситуація, що «закрутилася» навколо приміщення, яке обіцяли обладнати для зберігання велосипедів.

Про це у Фейсбуці написала користувач Mila Rospopa. У її дописі йдеться:

«Пост зла(не читати тим, хто сьогодні вірить у #перемогу добра та щасливий безвіз)

Коли студентам гуртожитку №6 сказали, що після кількох років їхніх безплідних намагань зберігати в гуртожитку веліки, нарешті знайшлася кімната (ціла бляха кімната,яка ще й зачиняється на замок!!!) для їхніх двоколісних, щастю і радості студентів не було меж.

Треба було всього поприбирати там і побілити стіни вапном – і все!

І все?

Коли студентка гуртожитку №6 нарешті пішла білити та прибирати, передчуваючи швидкий перехід на екологічний, здоровий транспорт, щось пішло не так... До невеличкої кімнатки прийшов чоловік з вусами і категорично заявив (цитую): «Не буде тут ваших цеє-во». Справа в тому, що квартира чоловіка (кімната у «сімейній» частині гуртожитку) межує із маленькою кімнаткою для наших двоколісних. Саме тому чоловік з вусами хоче зробити там окремий вхід у свої «володіння». Аргументи про те, що студентські ініціативи, спрямовані на розвиток чогось корисного, треба підтримувати, чоловік з вусами відмовився слухати. Натомість обіцяв звільнити всіх і вся, нарікав на те, що «сильно абразовані» ми тут, «соплячка», «та вас тут всіх по звільняють», і далі в тому ж дусі. Чоловік з вусами, як справжній ЧОЛОВІК З ВУСАМИ, не втомлювався повторювати, що не буде тут наших цеє-во, і сказав, що вони тут не постоять (що в контексті розмови звучало майже як погроза). Радив ставити наші цеє-во у підвалі, чи ще десь інде. Коли студентка гуртожитку №6 порадила йому звернутися з цими питаннями до коменданта і попросила не заважати їй працювати, чоловік з вусами намагався закрити двері у маленьку темну кімнатку, щоб налякати студентку... Вийшло приблизно як у відомому фільмі «Дуже погана вчителька», де великий сусід Камерон Діаз намагався залякати укладача завдань до державних іспитів.

Закінчився гнівний монолог чоловіка з вусами словами, які вже неодноразово були цитовані в цьому тексті.

І так завжди: коли ти хочеш зробити щось важливе, і віриш, що це правильно, завжди знайдеься той хто вставить палки в колеса, навіть якщо самих коліс ще немає... Чому, для того, щоб покращити наш простір, треба пройти стільки перепон?!

P.S.:Сьогодні я вперше в житті сама білила стіни.

P.S.S.: На вахті кажуть, що в нього є пістолет...»

Коментарі
12 Травня 2017, 22:19
То може якийсь мент відставний мішає студентам
12 Травня 2017, 23:47
Студентам забавка, а людина там живе.
13 Травня 2017, 12:13
Яка ще забавка? Вони , що безправні? Велосипеди- екологічно чистий вид транспорту. Не завадило б і в СНУ зробити відповідну кімнату, тоді б на пари можна на двоколісному і в Європу!
13 Травня 2017, 13:03
хай ті студенти закриють роти..вже доскакались і домайданились...через них ми в повній жопі..
13 Травня 2017, 17:12
Україна в повній ж@пі через отаких "вусатих дядьок"
26 Травня 2017, 13:46
Отакі "дядьки" заважають молод і впроваджувати щось нове, думають, що вік - це перевага і грамотність, І на кожному кроці перепони. Так і у важливих загальнодержавних питаннях.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром