Луцьк відвідають найвпливовіші особи світового спорту

11 Травня 2017, 09:06
1831

Напередодні старту Міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-20 Луцьк відвідає надзвичайно потужна офіційна делегація: за роки незалежності до нашого міста ще не приїздили настільки впливові особи світового спорту.

Найближчої суботи, 13 травня, в Луцьку відбудеться Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч U-20, повідомили на сайті Федерації легкої атлетики Волині.

Вона стане найбільшим міжнародними легкоатлетичним змаганням в Україні у 2017 році. До обласного центру Волині прибуде 200 спортсменів і тренерів з 5 країн Європи. Важливість змагань у Луцьку доповнюється й можливістю виконати норматив й потрапити у збірну країни на Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед юніорів, який відбудеться у липні в Італії (м. Гроссето).

Напередодні старту легкоатлетичного матчу Луцьк відвідає надзвичайно потужна офіційна делегація. Практично за роки незалежності до нашого міста не приїздили настільки впливові особи світового спорту. 12 травня (п'ятниця) відбудеться візит до Луцька Свейн Арне Хансена (Норвегія) – президента Європейської федераціії легкої атлетики, Сергія Бубки – віце-президента міжнародної федерації легкої атлетики, президента НОКУ, Грегора Бенчіни (Словенія) – члена Ради європейської федерації легкої атлетики, першого заступника міністра молоді і спорту України, президента Федерації легкої атлеткии України Ігоря Гоцула. Вони зустрінуться із владою міста та області, оглянуть спортивну інфраструктуру Луцька, завітають на урочисте відкриття змагань у замок Любарта (18.00).

Окрім перегляду змагання наживо 13 травня на «Авангарді», із 14.00 буде доступна телетрансляція на телеканалі Xsport та на Youtube-каналах Федерації легкої атлетики Волині та України. Пряму трансляцію відкриття змагань із замку Любарта 12 травня дивіться о 18.00 на каналі «Нова Волинь».

Читайте також: Які технології використовують на Чемпіонаті України в Луцьку

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром