«Зняття» Вусенко з посади обговорювали ще рік тому», – Пустовіт

10 Травня 2017, 13:04
1969

Заступник луцького мера Григорій Пустовіт заявив, що можливість «зняття» Юлії Вусенко із посади секретаря міськради обговорювали ще рік тому. 

Про це він повідомив 10 травня під час судового засідання за позовом Вусенко щодо визнання нечинним рішення міськради про її звільнення та поновлення на роботі, пише ВолиньPost

У суді виступив Пустовіт. За його словами, рішення про звільнення Вусенко не було спонтанним. Мовляв, нові кандидатури обговорювали ще рік тому. Але тоді припускали, що його заветує мер Микола Романюк.

«Реально обговорювали кандидатуру Миколи Федіка на заміну Вусенко. Але депутати нібито побачили стан здоров'я міського голови, тому відклали цей проект», - каже Пустовіт. 

Тобто рішення про звільнення Вусенко з посади секретаря міськради не було спонтанним. Пустовіт натякнув, що вона і раніше не влаштовувала депутатів. Мовляв, Вусенко обрали винятково за рахунок іміджу мера, - вважає Пустовіт. Та після смерті Миколи Романюка до неї з’явилися низка претензій.

Читайте також: Суд за позовом Вусенко відклали через відповідачів

Нагадаємо, раніше суд відмовив у задоволенні клопотання про забезпечення позову Вусенко щодо скасування рішення про її усунення з посади секретаря Луцької міської ради та визнав Ігоря Поліщука стороною в справі за позовом Вусенко. На минулому засіданні адвокат Пустовіта Віктор Веремчук розірвав із ним угоду, аби представляти інтереси Поліщука.

Зрештою, сторона позивача вважає, що таким чином відповідачі намагаються лише затягнути процес розгляду.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром