Обличчя не ховала: для луцької публіки співала учасниця «Голосу країни» daKooka

08 Травня 2017, 10:59
5036

Концерт відбувся у Палаці культури міста Луцька в рамках всеукраїнського туру «200 грам КУКИ».

У залі Палацу культури зібралася переважно молодь та підлітки. І це абсолютно не дивно - свою популярність daKooka здобула в першу чергу завдяки соцмережам, – пише «Таблоїд Волині».


 







 

Назву альбому співачка пояснює так: 

«Мене зараз всі починають запитувати, чому 200 грамів. У нас в Чернівцях є музичний магазин, де можна брати техніку в оренду. І коли приходиш і запитуєш у цього чоловіка, скільки коштує орендувати лазер, він каже – 200 гривень. А це світло? – 200 гривень. А оренда піаніно скільки буде коштувати – 200 нормально тобі буде, чи ні? Тобто 200 – це нормальна стабільна ціна. Або коли йдете ви в бар, це особливо чоловіків стосується, ви берете 100 грамів віскі, потім ще 100, і більше не берете, правильно? Бо більше не потрібно, а менше – вже не те. Навіть на квитки дивимося: 200 гривень на концерт – це стабільна хороша ціна, 250 – вже не те. Тому – «200 грамів Куки». Стабільність», – розповідала в одному із своїх інтерв’ю Катерина Єременко, так насправді звуть дівчину.

 

У тур daKooka вирушила після участі у відомому шоу «Голос країни». Там вона запам’яталася тим, що приховувала своє обличчя під вуаллю. Та поціновувачі творчості Катерини, звичайно ж, впізнали її за голосом, який важко сплутати з іншими.


Тож у Луцьку прозвучали всі пісні з нового, поки ще не виданого, альбому, які її шанувальники почули вперше. 

Також лучанам daKooka заспівала і вже доволі відомі «Не дорікай», «Знала», «Не ссы», «Море», «Если бы заново я родилась», «Умри, если меня не любишь» та інші.

Після кожної композиції співачка щиро дякувала шанувальникам, але майже не спілкувалася з публікою, залишивши її наодинці зі своєю творчістю. Лише зізналася, що їй дуже комфортно виступати у Луцьку.



 

«Я почуваю себе тут дуже спокійно, значить, ви всі хороші люди. Я недавно виступала в Дніпрі, там просто "лажа" на "лажі" була, а у вас добре», – з усмішкою сказала вона.

Та, чесно кажучи, будь-які слова тут були зайві, адже музика daKook’и– найкращий діалог між артистом і глядачем.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром