Причини смороду в Луцьку досліджують

07 Травня 2017, 22:17
2016

Можливі причини неприємних запахів у різних районах міста назвав секретар міськради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Про це йдеться у його дописі на Фейсбуці:

«Від самого початку основною причиною смороду була робота ТОВ "Біопаливно-енергетична компанія". Підприємство займається виробництвом біоетанолу і знаходиться на території цукрового заводу. З даного приводу мною було підготовлено відповідні звернення в Держпродспоживслужбу та Держекоінспекцію. Однак дієвих заходів зі сторони вказаних служб не було. Не сподіваючись на якусь допомогу від вказаних служб, мій заступник Костя Петрочук спільно з керівництвом вказаного підприємства, залучивши відповідних спеціалістів, знайшли метод нейтралізації неприємного запаху та впровадили його в дію. Після вжитих заходів, на територію міста запах більше не розповсюджувався.

В середу відбудеться спільна прес-конференція Костянтина Петрочука, інших представників міської ради та представників вказаного підприємства з детальною інформацією про проведену роботу в даному напрямку та стратегію на майбутнє.

Що стало причиною появи сьогоднішнього запаху - досліджуємо.

Однак хочу звернути увагу на те, що на території області, в тому числі й поблизу Луцька працює багато м'ясопереробних підприємств. Яким чином утилізують рештки ці підприємства після закриття Ковельського ветсанзаводу - невідомо. Утилізація таких рештків та відходів теж може бути причиною неприємного запаху. З цього приводу звернувся до Володимира Гунчика з проханням ініціювати перевірку усіх м'ясопереробних підприємств на предмет того, яким чином утилізують рештки й відходи. Чекаю реагування губернатора».

Коментарі
08 Травня 2017, 02:08
Зробити огласку на всю Україну, і почати фотатися у противогазах(распіраторах) з хештегом #ЛуцькСморід, також запросити программу Інша Україна Саакашвілі, і інші медіа.
08 Травня 2017, 03:08
Дійсно, а що ж стало причиною, як запах тютєлька в тютєльку такий самий?)))
08 Травня 2017, 10:16
Виробництво біопалива не може не смердіти
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром