Як лучани відпочивали на «Lutsk Food Fest»

08 Травня 2017, 11:21
4438

На території Замку Любарта упродовж двох днів відвідувачі гастрономічного фестивалю наїдалися та розважалися досхочу.

6-7 травня стіни Луцького замку заманювали лучан і туристів запахами смачних страв та гамірними розвагами.

П’ятий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest» цьогоріч проходив під девізом «Морський вікенд». Представили свої продукти більше тридцяти учасників.

Гостям фесту пропонували скуштувати морські делікатеси, вироби з м’яса, борошна та широкий асортимент різноманітних напоїв. Смачно попоївши, відвідувачі могли долучитися до святкових розваг, які відбувалися на різних фестивальних локаціях. Чи не найбільше веселощів «Lutsk Food Fest» пропонував дітлахам. Тут можна було відвідати дитячу дискотеку, взяти участь у різноманітних майстер-класах, а також випробувати цікаві атракціони. Крім того, юним гостям показували виставу від Волинського театру ляльок та запрошували до участі у цікавих конкурсах.



 

Дорослим також ніколи було нудьгувати. Усім охочим пропонували взяти участь у розіграшах призів від партнерів свята та продегустувати вишукані страви та напої. Окрім цього, для гостей фестивалю облаштували спеціальну зону «Рoзмoви зі смакoм», де кухарі ділилися рецептами найсмачніших страв, які можна приготувати вдома.

Загалом гастрономічний фестиваль зібрав у стінах Замку Любарта велику кількість охочих спробувати смачні цікавинки, розважитися з друзями, завести нові знайомства, повеселитися досхочу та провести вікенд у найкращій компанії рідного міста.











1






2











Ще більше фото шукайте у наших галереях:

Lutsk Food Fest: день перший

Lutsk Food Fest: день другий

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39