Лучанин обґрунтував, чому обласний центр потрібно перейменувати на Лас-Вегас

05 Травня 2017, 14:21
2404

Житель Луцька звернувся до місцевої влади з пропозицією перейменувати місто для заохочення туристів: адже тут процітає гральний бізнес, досить просто придбати алкоголь і наркотики і так далі.

Відповідну петицію розмістив сьогодні, 5 травня, на сайті ЄСМП Володимир Лопушанський.

Він нагадав, що діяльність гральних закладів в Україні офіційно заборонена з 2009 року.

Втім, «спритні “ділки”, користуючись доволі розмитим трактуванням у законі самого поняття “азартних ігор” і, очевидно, за сприяння серйозних покровителів, потроху повертаються на вулиці нашого міста.

Буквально з початку року в Луцьку, як гриби після дощу, почали відкриватися відділення “Української національної лотереї” – компанії, що офіційно отримала зелене світло з верхів на свою діяльність. Вдень в закладах малолюдно і тихо, проте з настанням темряви концентрація людей в гральних залах різко збільшується.

Азартним людям в Луцьку є чим зайнятися: за останні півроку місто буквально переповнили заклади із жовто-біло-синіми вивісками “Українська національна лотерея”. Здається, що ближче до літа усі вакантні приміщення, що здавалися під оренду, прихистили в своїх стінах гравців, які щовечора приходять спіймати удачу за комп’ютерними машинами.

Так, на відрізку, довжиною 300 метрів, від вулиці Рівенської, по проспекту Відродження, до перехрестя з вул Січовою, нараховується 6 гральних закладів. Така ж ситуація відбувається в центрі і практично по всіх районах міста

Для любителів ризикувати за гроші в Луцьку створені всі умови,адже цілодобово можна придбати алкоголь, наркотики, курити, незважаючи на те, що деякі заклади розміщені в житлових будинках, і співіснування для мешканців перетворилося у суцільний жах...», – написав лучанин.

Читайте також: Цілодобовий шум, дим та лайка: люди потерпають від неадекватного сусідства «Спортлото»

Отже, робить він висновок, гральний бізнес – це ознака нашого міста, і змінивши його назву на Лас-Вегас, слід чекати на збільшення потоку туристів.

Зміна назви, продовжує розмірковувати чоловік, позитивно вплине на розвиток туристичної привабливості регіону: у туриста, який приїде в наше місто на відпочинок, значно збільшиться спектр розваг. Це, в свою чергу, зацікавить іноземних та вітчизняних інвесторів.

У зв'язку з цим зміниться також інфраструктура міста, мовляв, прийдеться  піднімати рівень закладів харчування, готелів, а це – додаткові робочі місця, розвиток малого і середнього бізнесу.

«Тоді туристи з Європи, знаючи, що в українському Лас-Вегасі можна пограти в азартні ігри, зупинилися б саме в місті над Стирем, а не їхали б в інше місце...», – саркастично завершує пан Володимир.

 
 

Коментарі
05 Травня 2017, 18:01
Наркомани в восторге
05 Травня 2017, 19:22
Бред сумашедшего!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром