У зоопарку дітлахи знешкодили «бомбу» з небезпечною для тварин їжею – цукерками

04 Травня 2017, 07:43
2043

Маленькі лучани взяли участь у захоплюючому квесті, який влаштували для них на території зоопарку в обласному центрі Волині.

Учасники першого цьогоріч квeсту, що відбувся 2-го травня на території зоопарку, довели, що «гуртом і бомбу знешкодити можна», – йдеться у дописі на сторінці Луцького зоопарку у Facebook. 

За сюжетом квесту, герої мультфільму «Звірополіс» – Джуді Хопс і Нік Уайлд (кроличка-поліцейський і її друг лис) – взнали, що тваринам загрожує небезпека: мовляв, на території зоопарку захована бомба зі шкідливою для звірів їжею.

Відшукати її і знешкодити разом з «детективами» вирушили кілька команд-учасників. Для цього дітям довелося виконувати безліч різноманітних завдань.

Майже годину діти «читали сліди» та осилювали все, що підготували організатори квесту – студія «Карамболь». 

Врешті їхні зусилля увінчалися успіхом – усі завдання виконані, бомба була знайдена.

Читайте також: У Луцькому зоопарку тепер є панди і екзотичні рослини

Знешкодження ж бомби принесло малятам радість – небезпечною для тварин їжею виявилися цукерки. 

Усім дітлахам, які, аби врятувати тварин, «не шкодували ні ніг, ні голосових зв'язок», директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко подарувала на згадку про цей день магнітики із фотографіями підопічних. «Слідкуйте за анонсами на сторінці зоопарку і приходьте знову – як просто на гостину, так і для участі у наступних квестах, майстер-класах та інших цікавинках, які готуватимуть для вас працівники комунального підприємства та його постійні і нові партнери», – запросила вона.

Читайте також: Зоопарк після реконструкції вразив журналістку







































Фото Олега МІТКЕВИЧА

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром