Театрали шукають подругу для пана Мандрішака

03 Травня 2017, 17:17
1344

Відкриттям виставки «Живий театр: фестивальні рефлексії» у Луцьку попрощалися з фестивалем театрів за межами театру «Мандрівний вішак-2016».

Роботи Марини та Кирила Ткачових, Зоряни Рубан, Віктора Дембицького, Вікторії Моклиці-Федини та Насті Горобець, що були створені під впливом фестивальної розмови про шлях сучасного театру, можна переглянути у просторі для роботи, творчості та відпочинку «Innerspace» (м. Луцьк, вул. Паркова, 5) орієнтовно до 14 травня (вхід на виставку – вільний).

Ще театрали почали готувати «Мандрівний вішак – 2017» та «зарядили», разом із усіма присутніми, майбутній фестиваль позитивом. Впевнені, він буде дуже яскравим.

Крім того, обрали першу локацію фестивалю шляхом жеребкування. Нею стала Площа Ринок. Тепер припасовуватимуть одну з пропонованих вистав до цієї локації.

28 квітня також стартував прийом заявок від театрів із України та з-за кордону, які готові прийняти умови фестивалю та завітати до Луцька 15-17 вересня. Заявка та Положення - за посиланням.

А ще оголосили додатковий конкурс «Жіноче обличчя „Мандрівного вішака“» - для пана Мандрішака шукають подругу, обмежень щодо віку, роду занять конкурсантів та самого візуального образу немає.

Умови:

- створити яскравий жіночий образ фестивалю (костюм та деталі);
- сфотографувати цей образ в повен ріст;
- придумати сценічне ім’я (чи запропонувати реальне) та коротко описати образ;
- прислати фото та опис на фестивальну пошту [email protected] до 30 червня. Читайте про це також на сайті.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром