Львівське сміття: луцька поліція відкрила кримінальне провадження

03 Травня 2017, 15:02
1565

Правоохоронці з’ясували, що сміття, ймовірно, привезене із Львівської області, було вивантажене в полі між селами Промінь та Лаврів Луцького району. 

До Луцького відділення поліції надійшло повідомлення від сільського голови про те, що в ніч на 29 квітня на території Промінської сільської ради невстановлений автомобіль незаконно вивантажив сміття, йдеться у повідомленні на сайті ГУНП у Волинській області.

Читайте також: До Луцька привезли більше ста тонн львівського сміття

На місце події негайно виїхали працівники поліції. Правоохоронці з’ясували, що сміття було вивантажене в полі між селами Промінь та Лаврів Луцького району. Під час детального огляду місця події поліція виявила ознаки того, що сміття, ймовірно, привезене із Львівської області.

Слідчі Луцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 239 (забруднення або псування земель).

Поліцейські проводять слідчо-оперативні заходи, спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На львівське сміття під Луцьком поскаржилися в поліцію

З огляду на цю подію волинська поліція посилила патрулювання та контроль щодо виявлення фактів несанкціонованого ввезення та вивантаження сміття на території області. Правоохоронці також просять волинян бути пильними й невідкладно повідомляти поліцію про випадки несанкціонованого вивезення сміття за номером телефону «102».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром