Сквер Героїв Майдану: дрозди намагались нагодувати фотографа «шашликами з черв'ячків»

03 Травня 2017, 07:38
2481

У сквері, що за будівлею Палацу урочистих подій у Луцьку, відомий у місті фотограф зустрів родину дроздів – батьків і трьох пташенят.

Про це на своїй сторінці вчора, 2-го травня, у Facebook повідомив Віктор Чухрай.

«Травневе сонечко покликало мене вранці у гості до наших пернатих друзів у скверик за ЗАГСом, І знову чудеса! Пара чорних дроздів (не так часто зустрічаються) почала мені плутатись під ногами, намагаючись нагодувати мене сніданком з свіжих черв'ячків видаючи їх мабуть за травневі шашлики))). Я ще такого не зустрічав, аж доки не второпав, що у цих прекрасних птахів з гніздечка вилетіло трійко пташенят, які ще погано літають,а тато й мама догодовують цих маленьких птасюнь! ( Як їм вдалось серед холодного квітня вивести пташенят - велика таємниця!) Маленькі, як могли маскувались у листячку і стовбурах зацвітаючих горобин, а стривожений пан Дрізд і пані Дроздова все намагались мене відвести від своїх діточок», – написав він.

Читайте також: Лучанин зробив дивовижні фото птахів у сквері Героїв Майдану

Фотограф додав, що увечері він повернувся до скверу, аби переконатися, що з родиною прахів усе гаразд, і був приємно здивований тим, що іх не лякала навіть велика кількість людей і собак у зеленій зоні: «Пси по деревах не скачуть!». 

1


1


1


1


1






 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024