Центральний парк: організували акцію з підтримки онкохворої лучанки

30 Квітня 2017, 09:31
2133

Жителі міста взяли участь у благодійній акції «Без рожевих окулярів» в спортивному форматі, метою якої є боротьба з канцерофобією в українському суспільстві та інформаційна кампанія щодо підтримки людей, які прагнуть спільно подолати хворобу.

Акція відбулася 29 квітня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки – інформують на сайті міськради.

Кошти, зібрані під час проекту, використають на придбання апарату БІО-1, для Волинського обласного онкологічного диспансеру та на закупівлю препарату Герцептин для хворої лучанки Вікторії Романюк.

Управління з питань фізичної культури та спорту разом із комунальним закладом «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» підготували для учаснків благодійної акції цікаву програму. Так, усі присутні розпочали захід з пробіжки центральною алеєю парку. Потому фітнес-тренер Вікторія Самчук провела ранкову шімнастику, під час якої учасники мали можливість гарно розімятися.

Крім того, у програмі заходу були показові виступи талановитих дітей та молоді, конкурс малюнку на асфальті «Спорт – це здоров’я», переможці якого отримали квитки на відвідування Луцького зоопарку.


















 

Довідково

Канцерофобія – це одна з форм фобій , яка полягає в панічній боязні захворіти на рак.

Коментарі
30 Квітня 2017, 13:36
Акція організована в підтримку онкохворої лучанки Вікторії Романюк, яка не боїться говорити в голос про свій діагноз та просити допомоги у небайдужих! А також, щоб здорові люди не панікували перед діагнозом рак, вчасно зверталися по допомогу до лікарів.
30 Квітня 2017, 16:16
І знову просили у небайдужих на лікування?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром