Працівника Луцького військкомату звинувачують у хабарництві

29 Квітня 2017, 09:26
2181

Головний спеціаліст Луцького об'єднаного міського війсккомату був затриманий під час спроби отримання неправомірної вигоди.

28 квітня 2017 року був задокументований факт вимагання та отримання неправомірної вигоди головним спеціалістом Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, повідомили на сайті військової прокуратури Західного регіону.

Хабар у розмірі 500 доларів США від двох громадян призначалися за вжиття заходів щодо непризову одного з них на військову службу за станом здоров'я, а іншого – за постановку на військовий облік у порушення встановленого порядку. Викрили зловмисника під час одержання частини хабара у розмірі 200 дол. США.

Крім цього, при особистому обшуку підозрюваного виявлено та вилучено 17,7 тис. грн. та 1000 дол США, з яких 200 та 500 доларів були загорнуті в саморобні конверти із зазначенням на них контактних даних осіб. Це вказує на системність дій працівника військкомату з вимагання хабарів з метою особистого незаконного збагачення.

На даний час вирішуються питання щодо затримання корупціонера та повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Також готуються клопотання до суду з метою обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром