Як змінитися за два місяці: завдяки заняттям у спортзалі студент ЛНТУ «змужнів» на 9 кілограмів

28 Квітня 2017, 14:54
5073

Про страхи тренувань, їх подальшу користь та сумісництво з художньою діяльністю ми розпитували у студента факультету будівництва та дизайну Владислава Ільчука

Ще у грудні минулого року молодий хлопець з Рівненщини, який вчиться на другому курсі та хоче стати дизайнером інтер’єру, не міг навіть подумати, що буде регулярно відвідувати тренажерний зал. За його ж словами, майже весь свій вільний від навчання час (а вчиться Владислав дійсно старанно) він проводить за малюванням. Утім, доля спочатку завела його на конкурс «Містер факультету», а перемога у ньому – з тренером та власником нещодавно відкритого тренажерного залу «Plaza» Василем Петрищаком. А вже той вручив студенту приз – двомісячний абонемент до «качалки». 

Так співпало, що якраз тоді в ЛНТУ уже закінчувалися сесії, тож до початку тренувань Влад приступив уже після двомісячної домашньої відпустки.

«Коли я їхав на перше тренування, було надзвичайно страшно», – розповідає тепер уже спортивний художник. Ці ж слова підтверджує і його тренер Василь Петрищак. «Знаєте, я уже давно не займався персональним тренерством, однак Владу я одразу ж пообіцяв, що навіть за два місяці ми уже досягнемо результату», – розповів власник «тренажерки». 

«Далі я побачив, що нічого страшного немає, адже усі люди, які займалися у залі, також прийшли туди змінюватися: хтось набирати, хтось позбавлятися зайвої ваги, а хтось – підтримувати форму», – згадує Владислав. Чималу роль, за його словами, відіграла і атмосфера у спортивному клубі, адже кожен із спортсменів завжди міг допомогти, підказати, підстрахувати та підтримати. 

З перших днів занять Владу підібрали програму тренувань, а також спеціальну дієту, розповідає Василь Петрищак. «Втім, дуже важливо було, щоб сам спортсмен-початківець дотримувався усього цього, а головною мотивацією для нього мав бути майбутній результат», – додав тренер. Хлопець і сам зізнається – іноді були думки про те, що одного разу можна пропустити, іншого – десь порушити той харчовий режим. Втім, уже потім Владислав зрозумів, що виконував вказівки тренера недарма. 

А результат навіть на фотографіях видно неозброєним оком: за два місяці тренувань Влад набрав дев’ять кілограмів, причому не простого жирку, а саме «м’яска», як сказав тренер. Сам хлопець відчутно змужнів, і навіть після закінчення безкоштовного абонементу в нього зберігається бажання їздити до тренажерного залу. А на заваді не стоять ні три-чотири години часу, які він витрачає на переїзд та заняття,н і щільний графік навчання та художніх занять. Тепер він з упевненістю може сказати, що це все може поєднуватись одне з одним. 

Зараз скромний студент Владислав Ільчук готується уже до більшого конкурсу – «Король ЛНТУ». Що ж, як мінімум фізично та візуально він уже виглядає спортивним хлопцем. А багатьом тим, хто десь через сумніви ніяк не може почати працювати над собою радить не зволікати. «Спорт однозначно повинен мати місце у житті людей. Тож, якщо хтось хоче змінитися, не варто відкладати це на потім, а починати уже зараз», – каже Влад. 

Тож, якщо спорт уже став вашою невід’ємною частиною, або ви лише плануєте змінюватися, тоді ми підкажемо вам, як провести цю неділю. Адже спортивний клуб «Plaza» запрошує усіх бажаючих на День здоров’я, який розпочнеться 30 квітня о 12:00. Як жартував головний герой цієї статті – це іще й непогана підготовка до літа і пляжного сезону, коли потрібно бути у формі. А тому – приєднуйтесь до здорового народу!



 

Дмитро КУЗНЄЦОВ
 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром