П’ять цікавих фактів про нового члена виконкому Олександра Серватовича

29 Квітня 2017, 18:06
11299 Джерело: volynnews.com

Нагороди, вибори та війна – кілька фактів про новопризначеного члена виконкому Олександра Серватовича.

Район.Луцьк продовжує знайомити вас із новими членами виконавчого комітету міської ради. До вашої уваги п’ять фактів із життя новопризначеного члена виконкому Олександра Серватовича.

Народився 1977 року. Закінчив Львівський медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю анестезіолог.

У 2006 році балотувався до парламенту від партії «ПОРА». Працював у студії звукозапису «Глорія», потім – директором радіокомпанії «Мікс».  Відомий, насамперед, як начальник медичної служби 51-ої бригади та заступник голови спілки воїнів АТО у Волинській області.

1

ЙШОВ У ПАРЛАМЕНТ

Балотувався до парламенту від партії «ПОРА», яку тоді очолював Владислав Каськів – керівник Держагенства інвестицій і нацпроектів. У парламенських виборах 2006 року партія брала участь у складі блоку «Пора-ПРП». Очолив виборчий список Віталій Кличко. Другим у списку був міністр фінансів України Віктор Пинзеник, третім — лідер «Пори» Владислав Каськів. За результатами голосування блок не подолав 3-відсотковий бар'єр.

ПІДТРИМУВАВ «УКРОП» НА ВИБОРАХ ЛУЦЬКОГО МЕРА

Під час виборів Луцького міського голови у 2015 році виступив з підтримкою кандидата від політичної партії «УКРОП» Олександра Товстенюка.

Зокрема зазначав, що поспілкувавшись та подивившись, що робить УКРОПівський кандидат, переконався, що Товстенюк показує конкретні справи та має чітке бачення того, що робитиме у раді.

ЛЮДИНА РОКУ-2016

У конкурсі «Людина року», який  проводиться у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття», Олександр Серватович переміг у номінації «Герой року».  

НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ «ЄДНІСТЬ ТА ВОЛЯ»

У 2016 році Олександр Серватович отримав вищу нагороду об’єднання «КРАЇНА» – знак народної пошани «Орден «Єдність та воля».

«Орден «Єдність та воля» був започаткований Всеукраїнським об’єднанням громадян «КРАЇНА» та затверджений Радою громадських організацій України у червні 2014 року. У статуті Знаку народної пошани зазначають,  що це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою сприяння створенню на теренах України громадянського суспільства європейської спрямованості. «Орден «Єдність та воля» започатковано для нагородження за мужність, патріотизм, громадську активність та високий професіоналізм, виявлені у боротьбі за єдність та незалежність України.

ЗАСУДИВ «ПОПА», ЯКИЙ НАЗВАВ ПРАПОР ГАНЧІРКОЮ

У червні  2016 року, під час встановлення пам’ятної стели людям, які загинули від рук енкаведистів у червні 1941 року в селі Піддубці Луцького району, розгорівся скандал навколо державного прапору. Тоді настоятель церкви Московського патріархату був вороже налаштований проти влаштованого заходу, а прапор України  назвав ганчіркою.

Олександр Серватович  розкритикував дії священнослужителя та заявив, що людина, яка образила національну гідність, повинна нести кримінальну відповідальність.

НЕ БОЇТЬСЯ ВОЮВАТИ ТА КРИТИКУВАТИ

Олександр Серватович, добре відомий, як «Борода», – мобілізований офіцер запасу.

З 51-ю ОМБр побував у найгарячіших точках російсько-української війни. 29 серпня після виходу з котла під Іловайськом допомагав виводити з кільця поранених полонених, заводив медичну частину у «зелений» коридор.

Неодноразово виступав з гострою критикою влади. Зокрема, засуджував розформування 51-ї бригади та некомпетентну політику президента. 

Читайте також: 7 цікавих фактів про нового члена виконкому Ігоря Алексєєва

 

За матеріалами Конкурент, Волинські Новини, ІнформБюро, Волинське Агентство Розслідувань. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
30 Квітня 2017, 02:35
Файний козак-воїн та лікар одночас. Бажаю ще вилікувати суспільство та фракцію
30 Квітня 2017, 02:38
УКРОП в облраді, яка зняла фінансову підтримку музею-скансену, що в Рокинях. Може тому, що не вистачає коштів на ремонт нового офісу "Волиньприродресурс"?
30 Квітня 2017, 12:31
А ще це власник Вогня і Меча, який захопив землю і незаконно побудував ресторан. <br/>Людина що скинула вину на всіх крім себе. Кримінал весить і на даний час. Суди. Провадження
30 Квітня 2017, 12:34
За гарно написаним текстом ховається монстр з Бородою<br/>Людина що бухала на фронті і через нього ЛІКАРЯ загублено не одне життя наших побратимів
30 Квітня 2017, 12:37
Укропівсько Паличний - Член Виконкому
30 Квітня 2017, 16:55
Ага, а ніхто не помнить, як в 2002-му Борода в автобусі на Театральному майдані Луцька агітував голосувати за ЄДУ?
01 Травня 2017, 00:35
Та в кого пальцем не тикни скрізь смердить.Зкучкувалися бандочки і качають права.Доки це буде продовжуватись?
01 Травня 2017, 01:08
Серватович наглий та брехливий.<br/>Давайте закладемось що він буде організовувати з Гнатів ніч в замку
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром