Лучан інформуватимуть про розташування зелених зон

27 Квітня 2017, 10:31
2356

Перелік міських парків та скверів мають намір оприлюднити на сайті міської ради та розмістити відповідні інформаційні таблички по території міста.

Відповідний запит озвучив депутат Олександр Лазука у середу, 26 квітня.

Він зауважив, що вже тривалий час зберігається позитивна тенденція щодо збільшення у місті зелених зон, активно визначаються межі парків та скверів і відбувається їх впорядкування. За останні два роки міська рада прийняла чимало рішень, якими визначила межі скверів в різних районах міста.

Також в кінці минулого року міська рада затвердила програму розвитку парків та скверів і інших озеленених територій у межах міста. Окрім того, питання облаштування скверів та зелених зон винесене як пріоритетне на конкурсі громадських ініціатив.

Однак, на думку депутата, діяльності міської влади за цим напрямком бракує інформаційної складової. Справа в тому, що досі немає загальноміського впорядкованого переліку, чи реєстру зелених зон.

«На офіційному сайті міської ради такої інформації немає. Немає відповідних вказівників, чи інформаційних табличок, тобто на місцевості зелені зони ніяким чином не позначені», – наголосив депутат.

Відтак, він попросив доручити виконавчим органам міської ради підготувати перелік парків, скверів та інших зелених зон міста, в тому числі їх назви, місце знаходження, площі та графічне зображення, нанесене на місцевості. А також розмістити відповідну інформацію в окремому розділі на офіційному веб-сайті міської ради та інформаційні таблички на території міста.

Коментарі
03 Травня 2017, 12:44
Хочеться побачити це збільшення в місті "зелених зон".
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024