Поліцейські затримали «пушера» під час збуту амфетаміну та марихуани

26 Квітня 2017, 13:42
2162

Правоохоронці затримали чоловіка, який перебуває на умовному терміні відбування покарання, під час продажу наркотичних препаратів.

У результаті проведених оперативних заходів, 24 квітня в обласному центрі Волині, під час збуту амфетаміну та марихуани співробітники управління протидії наркозлочинності затримали 32-річного лучанина, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.

Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство, і перебуває на умовному терміні відбування покарання.

У затриманого вилучили 30 г. марихуани та 4 г. амфетаміну.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Читайте також: В «дачній лабораторії» лучанина знайшли амфетамін і марихуану

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром