Глушець: 0,5 гектара землі можуть дати в оренду

26 Квітня 2017, 10:38
1546

Лучанину Юрію Войту можуть виділити ділянку площею 0,51 га.

Відповідне рішення опубліковане на сайті міської ради, повідомляє ВолиньPost.

«Надати громадянину Войту Юрію Петровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та гаражів на вул. Глушець, 55, орієнтовною площею 0,51 га, з земель комунальної власності, згідно з додатком», - йдеться в документі.

Юрій Войт у коментарі виданню розповів, що йдеться про автостоянку неподалік Генерального консульства Польщі. 

«У кінці 2016 року я придбав об'єкти нерухомості, які розташовані на цій ділянці -адміністративна будівля, асфальтобетонне покриття, загорожа. Ділянка перебувала в користуванні юридичної особи... Земельний кодекс надав мені право взяти цю землю в оренду. Користуючись ним, я звернувся до міської ради», - розповів він.

Крім того додав, що наразі ця ділянка не приносить жодного доходу місту, а в разі її оренди він справно сплачуватиме всі обумовлені платежі до бюджету. 

Водночас Юрій Войт запевнив, що його інтереси не лобіюють, а він всього лиш користується законним правом. 

Коментарі
26 Квітня 2017, 14:16
Вот такі кагда єта казюра вдавітся? Как какая КАКА- такі казюра тут как тут! Ковельска 17- казюра, -( клічка інвестор). глушець -казюра, на падставного "памочніка", ото клятий буратіно разбушевался! Ворог Города! НО! депутат, делегат, глава камісії! Ото, Сограждане- Громадянкі- самі ми єту мерзоту обралі. ото ж. Ашибка, однако!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром