Поліція, медики, парамілітаристи: розповіли про додаткові засоби безпеки на «Бандерштаті»

25 Квітня 2017, 15:07
1623

Територію фестивалю «Банрештат» будуть контролювати правоохоронці та члени парамілітарних організацій задля безпеки учасників дійства. 

Про це на прес-конференції розповіли організатори фестивалю у вівторок, 25 квітня.  

Народний депутат України Ігор Гузь зазначив, що «Бандерштат» очікують на активну співпрацю з міською та обласною радами.

Наразі вже є офіційний лист Боратинської сільської ради про те,  що вона не проти проведення фестивалю на території села. 

Незмінною залишиться щорічна традиція фестивалю – він буде безалкогольним. 

«Як завжди, окрім правоохоронних органів, будуть представники парамілітарних організацій, таких, як «Азов», «Самооборона» і так далі, які будуть здійснювати охорону на нашому фестивалі. Хто саме, ми зараз ще вирішуємо і узгодимо цю ситуацію», – розповів нардеп. 

За словами арт-директора фестивалю Сергія Мартинюка, вперше за історію фестивалю, територія, де відбуватиметься дійство, буде обнесена спеціальною сіткою. Крім того, берег Стиря буде також відрізаний від фестивалю двохметровою сіткою, яка стоятиме на бетонних основах. 

Окрім додаткових засобів безпеки, передбачається і постійне чергування карет невідкладної допомоги та медиків-волонтерів. 

«Шукаємо також варіанти співпраці з приватними структурами, які можуть забезпечити безпеку, у тому числі з Польщі. Ми знаємо, що у них на фестивалях все трішки інакше працює, бо в Польщі і фестивальна історія значно серйозніша, ніж у нас», – розповіла виконавчий директор фестивалю Марина Хромих.

Читайте також: На «Бандерштаті» співатимуть репери

 

Софія СІЧКУН

Коментарі
26 Квітня 2017, 01:58
ДЛЯ ЧОГО .ЩО ВОНО ДАЄ . КОМУ ЦЕ ЦІКАВО ЧИ ПОТРІБНО
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром