Скасують нічні сцени «Бандерштату»

25 Квітня 2017, 13:22
2015

Цьогоріч фестиваль українського духу «Бандерштат» проведуть без нічних виступів.

Про це на прес-конференції розповів арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк, у вівторок, 25 квітня.

Зокрема він зазначив, що цього року збільшиться не тільки територія фесту, а й зміняться підходи в організації виступів. Зокрема, взявши практику великих фестивалів вирішили, що виступи на трьох великих сценах відбуватимуться паралельно. Відтак, учасникам фестивалю доведеться обирати, до якої сцени йти і який гурт слухати.

Окрім цього, організатори мають намір не робити нічних сцен. Адже вночі артистам важко виступати, учасникам холодно слухати та час від часу лунають нарікання на звук від концерту. Проте, до настання ночі для учасників фесту працюватиме головна сцена,URBAN-stage та тиха сцена, де виступатимуть, як українські, так і зарубіжні виконавці.

Зокрема, на головній сцені очікують почути Бумбокс, Тартак, Воплі Водоплясова, Антитіла, Крихітка, Без Обмежень, Жадан і Собаки,Тінь Сонця, ФлайzZа, Karna, Merva, Arlett.

На URBAN-stage зберуться представники альтернативної, важкої сцени України та близького зарубіжжя. Зокрема приїдуть такі гурти: Fontaliza, Hell:on, Серцевий Напад, All Faces Down (Австрія), Braincoats (Швеція), Septa Dead Like Juliet (Італія), Fitz Roy, Azathoth Circle.

Окрім цього на фестивалі працюватимуть тиха та гутіркова сцени. Організують театр просто неба і звісно ж – літературну частину фесту. Також в межах «Бандерштату» відбудеться фестиваль вуличної їжі BanderFoodFest. А для юних гостей діятиме Дитяче містечко.

Заплановані також зустрічі з ветеранами УПА, представлення виставок та експозицій, лекцій про історію УПА та національних героїв України.

 

Софія СІЧКУН

Коментарі
25 Квітня 2017, 17:40
Авітрія ніколи не чув про таку країну
25 Квітня 2017, 17:46
Спасибі за зауваження, виправили)
26 Квітня 2017, 02:14
ВІЙНА ... ЩОДНЯ ГИНЕ ЛЮДИНА ПОРАНЕННЯ СЛЬОЗИ БІЛЬ. ІДЬТЕ НА ВІЙНУ БАНДЕРШТАЦІВЦІ. НАМ ВИ НЕ ПОТРІБНІ.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром