«Якщо більшість людей захоче, ми готові увімкнути опалення», – директор «Луцьктепло»

25 Квітня 2017, 13:03
1736

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна зауважила, що до підприємства зверталося багато ОСББ та організованих об’єднань жителів, які були проти увімкнення опалення.

Про це вона повідомила у вівторок, 25 квітня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Нагадаємо, опалення у Луцьку тимчасово відключили 30 березня через «аномально високу» температуру повітря.

Як ми повідомляли, 14 квітня в.о. міського голови дав розпорядження, у якому йдеться, що ДКП «Луцьктепло» має забезпечити подачу теплоносія на послуги централізованого опалення житлових будинків за наявності письмового звернення більшості споживачів, що проживають в будинку (ОСББ, будинкового комітету чи ініціативних груп житлових будинків) про необхідність забезпечення теплом.

Читайте також: Мешканці будинків, де є опалення, забрали його у дітей, – «Луцьктепло»

«Ми зверталися до ОСББ та організованих об’єднань, але мали численні прохання не включати опалення у зв’язку з високою ціною за компослуги. Якщо є така критична більшість, яка хоче увімкнути опалення, то ми готові. Коли було таке бажання, ми підключали», – зазначила Валентина Малютіна.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
25 Квітня 2017, 17:28
зніміть всім субсидії ( цю халяву) і включіть опалення, хай гріються.
25 Квітня 2017, 18:56
І не стидно таке говорити, якщо хочете то включимо опалення, а може цукерку хочете то дамо,та такого директора як Малютіна і в.о. мсього голови давно вже пора гнати палкою з роботи, Дураків робить з людей, вночі -3 а її списки подавай для того щоб включити опадлення, а садочки, школи яке мали право взагалі до 15 квітня відключати, Мабуть і восени як буде опалювальний сезон також списки потрібно буде писати.<br/>Стид і сором такій владі, яка не думає про людей.
26 Квітня 2017, 05:36
давайте ще місяць почекаємо, може тоді зберуть всі підписи
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром