З ким не хоче об‘єднуватися «Батьківщина»

05 Листопада 2015, 13:06
3147

У політичній партії «Батьківщина» підбили підсумки виборів та розповіли про принципи коаліційного об’єднання з фракціями інших політичних сил у місцевих радах.

Під час прес-конференції 5 листопада голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт повідомив, що порівняно з минулими виборами, цього разу політична сила отримала удвічі більшу підтримку.

За результатами волевиявлення партія «Батьківщина» представлена в органах місцевого самоврядування усіх областей України, а корпус депутатів місцевих рад є одним із найбільших за чисельністю в країні.

«Ми можемо констатувати як факт, що довіра до партії «Батьківщина» зростає. За кількістю депутатів та набраних  голосів посідає друге місце по Україні. У кожній міській, районній, обласній раді є представники від партії «Батьківщина». У різних областях України представники партії також обрані міськими головами», – зазначив Григорій Пустовіт.

У місцевих радах політична партія співпрацюватиме з усіма, хто дотримується базових принципів. Вони полягають у пріоритеті територіальних громад, неприйнятності корупції, підтримці самозайнятості громадян, збереженні культурного надбання, прозорості закупівельних процедур та виконанні місцевих бюджетів. Не вестимуть переговори лише з однією політичною силою – Опозиційним блоком.

Ще один принцип, за яким проходила виборча кампанія партії – це надання можливості молодим людям займатися політикою.

«Виборча кампанія йшла ще під одним гаслом: «Дорогу молодим». Молоді люди  по-новому дивляться на життя і політику та знають, що вони хочуть змінювати. Тож я вірю в молодь», – зауважив голова ВО «Батьківщина».

У радах представники партії обіцяють боротися за відновлення миру по всій Україні, європейську інтеграцію та реалізацію принципу: «Земля – не товар».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром